Başkan Boztaş, Başkan Böcek’e Sorunların Çözümü İçin Dosya Takdim Etti

Ekonomi 14.08.2020 - 16:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2660+ kez okundu.
 

Başkan Boztaş, Başkan Böcek’e Sorunların Çözümü İçin Dosya Takdim Etti

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO ziyarette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e üyelerden gelen sorun ve talplerin yer aldığı rapor takdim etti.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO ziyarette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e üyelerden gelen sorun ve talplerin yer aldığı rapor takdim etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye birim müdür amirleri ile birlikte MATSO’yu ziyaret etti. Ziyarette başkan Böcek ve beraberindeki heyete MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis başkanı Ömer Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Böcek, Oda ve Oda çalışmaları hakkında bilgi vererek Manavgat’ın ekonomik faaliyetlerini çeşitlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmaları anlattı.  MATSO olarak MATSO Turizm Fakültesi binasını yaparak Manavgat’a ilk Fakülteyi kazandırdıklarını ve kentte üniversite kurulması yönünde büyük bir adım attıklarını hatırlatan Boztaş, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) nin kurulmasını onaylandığı belirterek kuruluş çalışmaları ile ilgili süreci anlattı.. Manavgat’ta son yıllarda tarımda büyük bir atak olduğunu vurgulayan Başkan Boztaş,  Manavgat’ın tropikal meyve üretimde merkez olma yolunda ilerlediğini söyledi.  Kentte kapalı alanda muz yatırımlarının 15 bin dönüm alana yaklaştığını ifade eden Boztaş, ejder meyvesi ve mango yiyiştiriciliğine de büyük olduğunu söyledi. Manavgat’ta ürün yapılmasının önüne geçmek için mutlaka ürün planlamasının yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Boztaş, Başkan Böcek’ üyelerden gelen talepler konusunda rapor sundu Başkan Boztaş, daha sonra Başkan Böcek’e üyelerden gelen taleplerin yer aldığı bir rapor sunarak üyeleri sorunlarının çözümü noktasında göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Manavgat iş dünyası adına teşekkür etti. Böcek ise Manavgat’ta bir dizi ziyaret ve toplantıların ardından Manavgat programını MATSO ile final erdirdiklerini söyledi. Büyükşehir olarak Manavgat’ta yaptıkları ve yapmayı planladıkları hizmetlerden bahseden Böcek, MATSO yönetiminin önerileri ve taleplerinin de kendileri için önemli olduğunu ve çözümü için çaba göstereceklerini kaydetti.   Ziyaret sonunda Başkan Boztaş, Manavgat’ta yetişen tropikal meyvelerden oluşan hediye takdim etti.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO ziyarette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e üyelerden gelen sorun ve talplerin yer aldığı rapor takdim etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO ziyarette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e üyelerden gelen sorun ve talplerin yer aldığı rapor takdim etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye birim müdür amirleri ile birlikte MATSO’yu ziyaret etti. Ziyarette başkan Böcek ve beraberindeki heyete MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis başkanı Ömer Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

Oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Böcek, Oda ve Oda çalışmaları hakkında bilgi vererek Manavgat’ın ekonomik faaliyetlerini çeşitlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmaları anlattı. 

MATSO olarak MATSO Turizm Fakültesi binasını yaparak Manavgat’a ilk Fakülteyi kazandırdıklarını ve kentte üniversite kurulması yönünde büyük bir adım attıklarını hatırlatan Boztaş, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) nin kurulmasını onaylandığı belirterek kuruluş çalışmaları ile ilgili süreci anlattı..

Manavgat’ta son yıllarda tarımda büyük bir atak olduğunu vurgulayan Başkan Boztaş,  Manavgat’ın tropikal meyve üretimde merkez olma yolunda ilerlediğini söyledi.  Kentte kapalı alanda muz yatırımlarının 15 bin dönüm alana yaklaştığını ifade eden Boztaş, ejder meyvesi ve mango yiyiştiriciliğine de büyük olduğunu söyledi. Manavgat’ta ürün yapılmasının önüne geçmek için mutlaka ürün planlamasının yapılması gerektiğini belirtti.

Başkan Boztaş, Başkan Böcek’ üyelerden gelen talepler konusunda rapor sundu

Başkan Boztaş, daha sonra Başkan Böcek’e üyelerden gelen taleplerin yer aldığı bir rapor sunarak üyeleri sorunlarının çözümü noktasında göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Manavgat iş dünyası adına teşekkür etti.

Böcek ise Manavgat’ta bir dizi ziyaret ve toplantıların ardından Manavgat programını MATSO ile final erdirdiklerini söyledi. Büyükşehir olarak Manavgat’ta yaptıkları ve yapmayı planladıkları hizmetlerden bahseden Böcek, MATSO yönetiminin önerileri ve taleplerinin de kendileri için önemli olduğunu ve çözümü için çaba göstereceklerini kaydetti.  

Ziyaret sonunda Başkan Boztaş, Manavgat’ta yetişen tropikal meyvelerden oluşan hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.