Başkan Genç’den Tebrik Ve Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Gündem 26.06.2019 - 20:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2047+ kez okundu.
 

Başkan Genç’den Tebrik Ve Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Turgay Genç, ilk olarak 3’ncü dönem Kepez Belediye Başkanlığına seçilen Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.  Başkan Genç, yeniden güven tazeleyen Tütüncü ve ekibine çalışmalarında başarı dileyip Döşemealtı’nda yapmayı planladığı yeni hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette Başkan Hakan Tütüncü’de Turgay Genç’e yeni döneminde başarı dilerken, Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği çalışmalarını anlattı. Daha sonra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret eden Başkan Genç yeni dönemde Başkan Uysal ve tüm Meclis üyelerine başarı diledi. Başkan Uysal’da Turgay Genç’e teşekkür ederek kendisine başarı diledi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Turgay Genç, ilk olarak 3’ncü dönem Kepez Belediye Başkanlığına seçilen Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.  Başkan Genç, yeniden güven tazeleyen Tütüncü ve ekibine çalışmalarında başarı dileyip Döşemealtı’nda yapmayı planladığı yeni hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette Başkan Hakan Tütüncü’de Turgay Genç’e yeni döneminde başarı dilerken, Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği çalışmalarını anlattı.

Daha sonra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret eden Başkan Genç yeni dönemde Başkan Uysal ve tüm Meclis üyelerine başarı diledi. Başkan Uysal’da Turgay Genç’e teşekkür ederek kendisine başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.