Başkan Şahin’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem 24.07.2020 - 23:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1999+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Teğmen Salih Demirtaş’ın Diyarbakır’a tayininin çıkmasıyla boşalan Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına Teğmen Hulisi Mehmet Müdük atandı
Teğmen Salih Demirtaş’ın Diyarbakır’a tayininin çıkmasıyla boşalan Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına Teğmen Hulisi Mehmet Müdük atandı. 20 Temmuz itibariyle göreve başlayan Müdük’e Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Teğmen Hulisi Mehmet Müdük göreve başladı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin; AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara ile komutana hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şahin, Müdük’e “İlçemize hoş geldiniz” derken Aksu’daki görevinin hayırlı olmasını diledi. Antalya Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürü iken Aksu’ya atanan Müdük, nazik ziyaretleri için Başkan Şahin’e ve ekibine teşekkürlerini iletti.
Teğmen Salih Demirtaş’ın Diyarbakır’a tayininin çıkmasıyla boşalan Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına Teğmen Hulisi Mehmet Müdük atandı

Teğmen Salih Demirtaş’ın Diyarbakır’a tayininin çıkmasıyla boşalan Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına Teğmen Hulisi Mehmet Müdük atandı. 20 Temmuz itibariyle göreve başlayan Müdük’e Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Teğmen Hulisi Mehmet Müdük göreve başladı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin; AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara ile komutana hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şahin, Müdük’e “İlçemize hoş geldiniz” derken Aksu’daki görevinin hayırlı olmasını diledi. Antalya Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürü iken Aksu’ya atanan Müdük, nazik ziyaretleri için Başkan Şahin’e ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.