Büyük Birlik Partisi’ne Kadın Eli Değecek

Sağlık 06.12.2021 - 21:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2080+ kez okundu.
 

Büyük Birlik Partisi’ne Kadın Eli Değecek

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığına Ebru Akbulut atandı.
Büyük Birlik Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığına Ebru Akbulut atandı. İl binasında yapılan mazbata törenine İl Başkanı Murat Barış, Kepez İlçe Başkanı Ahmet Akbaş, Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin, Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı. Genel merkez tarafından düzenlenen mazbatayı çiçeği burnunda İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut’a takdim eden İl Başkanı Murat BARIŞ yaptığı konuşmada, bu törenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği Dünya Kadın Hakları günü ile aynı güne tesadüf etmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek. Antalya Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı çok dinamik ve aktif olarak 2023hedefine hazır. Siyasette başarının yolunun kadınlarımızdan ve gençlerimizden geçtiği bilinci ile il kadın kolları başkanıma ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum dedi. Mazbatasını alan BBP İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut’da şahsına ve yönetimine güvenerek görevi tevdi eden başta genel merkezim olmak üzere il başkanım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Akbulut ‘‘Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin başlatmış olduğu YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE yürüyüşüne bir büyük adımda biz atmak için Antalya kadınları olarak buradayız. Büyük Birlik Partisi nin memleket sevdası yolunda biz de büyük adımlarla yürüyeceğiz dedi. Program pasta kesimi ve yeni oluşan kadın kolları üyelerini taktimi ile sona erdi. Ebru Akbulut başkanlığında oluşan BBP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu. Çiğdem Kutluca, Emine Yıldırım, Zübeyde Işık, Betül Topuz, Gamze Erdem, Selma Yılmaz, Emel Akbulut, Yeliz Avşar’dan oluştu. EBRU AKBULUT KİMDİR? 03.03.1985 Serik doğumlu olan Ebru Akbulut ilk, orta ve lise eğitimini Serik’te tamamladı. Turizm sektöründe bir çok seçkin firmada üst düzey yöneticilik yapan AKBULUT Reklam Matbaa sektöründe 2 yıl önce Çözüm Ajans ismi ile kendi işyerini kurdu. Antalya Kepez İlçesinde ikamet eden Ebru Akbulut evli ve 1 çocuk sahibidir.  
Büyük Birlik Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığına Ebru Akbulut atandı.

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığına Ebru Akbulut atandı.

İl binasında yapılan mazbata törenine İl Başkanı Murat Barış, Kepez İlçe Başkanı Ahmet Akbaş, Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin, Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı.

Genel merkez tarafından düzenlenen mazbatayı çiçeği burnunda İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut’a takdim eden İl Başkanı Murat BARIŞ yaptığı konuşmada, bu törenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği Dünya Kadın Hakları günü ile aynı güne tesadüf etmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek. Antalya Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı çok dinamik ve aktif olarak 2023hedefine hazır. Siyasette başarının yolunun kadınlarımızdan ve gençlerimizden geçtiği bilinci ile il kadın kolları başkanıma ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum dedi.

Mazbatasını alan BBP İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut’da şahsına ve yönetimine güvenerek görevi tevdi eden başta genel merkezim olmak üzere il başkanım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Akbulut ‘‘Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin başlatmış olduğu YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE yürüyüşüne bir büyük adımda biz atmak için Antalya kadınları olarak buradayız. Büyük Birlik Partisi nin memleket sevdası yolunda biz de büyük adımlarla yürüyeceğiz dedi.

Program pasta kesimi ve yeni oluşan kadın kolları üyelerini taktimi ile sona erdi.

Ebru Akbulut başkanlığında oluşan BBP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu. Çiğdem Kutluca, Emine Yıldırım, Zübeyde Işık, Betül Topuz, Gamze Erdem, Selma Yılmaz, Emel Akbulut, Yeliz Avşar’dan oluştu.

EBRU AKBULUT KİMDİR?

03.03.1985 Serik doğumlu olan Ebru Akbulut ilk, orta ve lise eğitimini Serik’te tamamladı. Turizm sektöründe bir çok seçkin firmada üst düzey yöneticilik yapan AKBULUT Reklam Matbaa sektöründe 2 yıl önce Çözüm Ajans ismi ile kendi işyerini kurdu. Antalya Kepez İlçesinde ikamet eden Ebru Akbulut evli ve 1 çocuk sahibidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.