Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden Başaran’a ve Böcek’e Kötü Ders

Gündem 11.10.2021 - 19:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2055+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden Başaran’a ve Böcek’e Kötü Ders

Bugün yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında İyi Parti Meclis Üyeleri Başaran’a ve Böcek’e tepkilerinden dolayı meclisi kitledi.
Bugün yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında İyi Parti Meclis Üyeleri Başaran’a ve Böcek’e tepkilerinden dolayı meclisi kitledi. Bugün Yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Soğuk Rüzgârlar Esti. İyi Parti Meclis Üyeleri İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkilerinden dolayı maddelerin çoğuna ÇEKİMSER oyu vererek meclisi kitledi. Oylama sırasında İyi Parti Büyükşehir Meclis Üyelerinin ÇEKİMSER kalmaları üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaşadığı şaşkınlığını yüz mimikleriyle belli etti. Her konuşma esnasında “İyi Partinin Kale Komutanı benim Antalya’yı ben yönetiyorum” beyanlarında bulanan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ne gibi bir açıklama yapamayacağını bilmediği için sessizliğini koruyor. CHP ve İyi Parti arasındaki krizi körükleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ASAT’ta İyi Parti Büyükşehir Meclis Üyelerinden verdiği kahvaltıya sadece 4 kişi katıldı. Yılların tecrübeli Belediye Başkanı Muhittin Böcek bugünkü siyaseti okuyamadığı için bugün yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında çok büyük bir gol yedi. Kaleyi Yönetemeyen Kale Komutanı Başaran’ın Yönettiği İyi Parti ile CHP Arasındaki İttifak Antalya Büyükşehir Meclis Üyeleri Tarafından Bitirilmiş Gibi…
Bugün yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında İyi Parti Meclis Üyeleri Başaran’a ve Böcek’e tepkilerinden dolayı meclisi kitledi.

Bugün yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında İyi Parti Meclis Üyeleri Başaran’a ve Böcek’e tepkilerinden dolayı meclisi kitledi.

Bugün Yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Soğuk Rüzgârlar Esti. İyi Parti Meclis Üyeleri İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkilerinden dolayı maddelerin çoğuna ÇEKİMSER oyu vererek meclisi kitledi.

Oylama sırasında İyi Parti Büyükşehir Meclis Üyelerinin ÇEKİMSER kalmaları üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaşadığı şaşkınlığını yüz mimikleriyle belli etti.

Her konuşma esnasında “İyi Partinin Kale Komutanı benim Antalya’yı ben yönetiyorum” beyanlarında bulanan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ne gibi bir açıklama yapamayacağını bilmediği için sessizliğini koruyor.

CHP ve İyi Parti arasındaki krizi körükleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ASAT’ta İyi Parti Büyükşehir Meclis Üyelerinden verdiği kahvaltıya sadece 4 kişi katıldı.

Yılların tecrübeli Belediye Başkanı Muhittin Böcek bugünkü siyaseti okuyamadığı için bugün yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında çok büyük bir gol yedi.

Kaleyi Yönetemeyen Kale Komutanı Başaran’ın Yönettiği İyi Parti ile CHP Arasındaki İttifak Antalya Büyükşehir Meclis Üyeleri Tarafından Bitirilmiş Gibi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.