Büyükşehir Daire Başkanından Vurdumduymazlık – ÖzelHaber

Gündem 18.09.2020 - 11:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2580+ kez okundu.
 

Büyükşehir Daire Başkanından Vurdumduymazlık – ÖzelHaber

Antalya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı CHP’li G.A’dan vurdumduymazlık
Antalya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı CHP’li G.A’dan vurdumduymazlık   Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in A takımından olan ve Konyaaltı Belediyesinden zorluklarla Antalya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığına getirtilen CHP’li G.A.’nın tatil görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşması Antalya Büyükşehir Belediyesinde büyük tepkiye yol açtı.     Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in şu sıralar hayatta kalma savaşı verirken tüm belediye çalışanları Başkanları için dualar ederken. Bir yandan da Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yokluğunu hissettirmemeye çalışıyor.   Antalya Büyükşehir Belediyedesin de herkes canla başla çalışırken CHP’li Daire Başkanı G.A. ‘nın deniz kenarında verdiği tatil pozları vurdumduymazlık olarak Antalya’da büyük tepkiler yol açtı.   Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’le Telefonla görüşen CHP’li Daire Başkanı G.A. “Ben tatile gittiğim o tarihte Muhittin Başkan daha Koronavirüs vakası yaşamamıştı” dedi.   Fakat resimlerdeki tarihin başkanın tedavi sürecinde olması dikkat çekti.     Yorumu Toplumun Vicdanına Bırakıyoruz...
Antalya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı CHP’li G.A’dan vurdumduymazlık

Antalya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı CHP’li G.A’dan vurdumduymazlık

 

Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in A takımından olan ve Konyaaltı Belediyesinden zorluklarla Antalya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığına getirtilen CHP’li G.A.’nın tatil görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşması Antalya Büyükşehir Belediyesinde büyük tepkiye yol açtı.  

 

Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in şu sıralar hayatta kalma savaşı verirken tüm belediye çalışanları Başkanları için dualar ederken. Bir yandan da Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yokluğunu hissettirmemeye çalışıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyedesin de herkes canla başla çalışırken CHP’li Daire Başkanı G.A. ‘nın deniz kenarında verdiği tatil pozları vurdumduymazlık olarak Antalya’da büyük tepkiler yol açtı.

 

Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’le Telefonla görüşen CHP’li Daire Başkanı G.A. “Ben tatile gittiğim o tarihte Muhittin Başkan daha Koronavirüs vakası yaşamamıştı” dedi.

 

Fakat resimlerdeki tarihin başkanın tedavi sürecinde olması dikkat çekti.

 

 

Yorumu Toplumun Vicdanına Bırakıyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.