CHP’li Semih Esen’den Hayvan Katliamı – Özel Haber

Gündem 08.12.2019 - 16:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3464+ kez okundu.
 

CHP’li Semih Esen’den Hayvan Katliamı – Özel Haber

CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’ene bağlı hayvan barınağında hayvan katliamı yaşanmış.
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda Konyaaltı Belediyesine bağlı hayvan barınağına giden hayvan sevenler gördükleri manzara karşısında şok yaşadılar. Barınak yetkilisi M. İsimli şahıs yaşanan köpek katliamına rağmen hayvan sevenlerle gülerek alaylı bir şekilde hayvanlara çok iyi bakıldığını ifade etmiş.   Barınağa giden hayvan severler görevlileri barınak görevlilerinin kendilerini engellemeye çalışmalarına rağmen yaşıyor denilen ve yaşamayan 25 köpeğin yavrularıyla beraber soğuktan ve açlıktan öldükleri göz göre bu katliam yaşanmasına izin verenler başta CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ve Barınak yetkileri hakkında bir an önce gerekli işlemlerinin yapılmasını bekliyoruz.  
CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’ene bağlı hayvan barınağında hayvan katliamı yaşanmış.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda Konyaaltı Belediyesine bağlı hayvan barınağına giden hayvan sevenler gördükleri manzara karşısında şok yaşadılar. Barınak yetkilisi M. İsimli şahıs yaşanan köpek katliamına rağmen hayvan sevenlerle gülerek alaylı bir şekilde hayvanlara çok iyi bakıldığını ifade etmiş.

 

Barınağa giden hayvan severler görevlileri barınak görevlilerinin kendilerini engellemeye çalışmalarına rağmen yaşıyor denilen ve yaşamayan 25 köpeğin yavrularıyla beraber soğuktan ve açlıktan öldükleri göz göre bu katliam yaşanmasına izin verenler başta CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ve Barınak yetkileri hakkında bir an önce gerekli işlemlerinin yapılmasını bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.