Davut Başkan Yapılan Etik Mi?

Ekonomi 03.04.2019 - 19:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2608+ kez okundu.
 

Davut Başkan Yapılan Etik Mi?

ATSO Başkanı Davut Çetin hakkındaki İddalar Ekonomi Gündemini Sarstı..
Ömer Faruk Güder  haberine göre "Gazetemize gelen bir istihbarat bilgi neticesinde hem ANFAŞ yönetimine hem'de ANFAŞ'da bir önceki dönem yönetim kurulu üyesi olan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'e aşağıda ki sorularımızı kamuoyu adına soruyoruz. Sorularımıza yanıt verildiği açıklama yaapıldığı taktirde yine bu sütunlarda yayınlamayı da görev sayıyoruz. 1- Sayın ANFAŞ Yönetimi, bir önceki dönem yönetim kurulu üyeniz olan ATSO Başkanı Sayın Davut Çetin 2018 yılı Mart ayından 2019 yılı Şubat ayına kadar 11 ayı kapsayan dönemde ANFAŞ Yönetim Kurulu Toplantılarına katıldı mı ? Katılmadı ise adına birini görevlendirdi mi ? 2- Söz konusu 11 aylık dönemde sayın Çetin ANFAŞ Yönetim Kurulu Toplantıları'na katılmadı ve birini de görevlendirmedi ise kendisine yani sayın Davut Çetin'e toplantılara katılmadığı 11 aylık dönemde de toplantılara katılım “ Huzur Hakkı Parası ” ödeneği olarak toplam 22 bin TL ödendi mi ? Yada ne kadar ödendi ? SAYIN ÇETİN 1- 2018 Marrt ayı ile 2019 yılı Şubat ayı 11 aylık dönemde ANFAŞ Yönetim Kurulu Toplantılarına katıldınız mı ? 2- Katılmadıysanız söz konusu 11 aylık dönemim toplantılara katılım “ Huzur Hakkı Parası” olan 22 bin TL yada başka bir miktar turarında ki ödenek İş Bankası Akdeniz Sanayi Şubesi'ndeki hesabınıza yattı mı ? 3- Söz konusu ödenek hesabınıza yattı ise toplantılara katılmadan, emek harcanmadan alınmış olan  parayı iade etmeyi düşünüyor musunuz ? 4- ANFAŞ şirket yönetim sözleşmesinde “ Toplantılara katılmayan yönetim kurulu üyelerine huzur hakkı parası ödenmez ” maddesi bulunmuyor ancak üyelerine ETİK kurallar uygulayan ATSO'nun başkanı olarak emek harcanmadan, toplantılara katılmadan “ Huzur Hakkı ”parası almak size göre ETİK olur mu ? Sayın Çetin ANFAŞ'da yönetim kurulu üyesi olarak katılmadığınız toplantıların huzur hakkı parasını almadı iseniz sizi kutlar tebrik ederiz. Aldı iseniz kamuoyunun taktirine bırakırız."   Editör: Ömer Faruk Güder                                            Kaynak:Antalya'da Ticaret ve Siyaset Gazetesi
ATSO Başkanı Davut Çetin hakkındaki İddalar Ekonomi Gündemini Sarstı..

Ömer Faruk Güder  haberine göre "Gazetemize gelen bir istihbarat bilgi neticesinde hem ANFAŞ yönetimine hem'de ANFAŞ'da bir önceki dönem yönetim kurulu üyesi olan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'e aşağıda ki sorularımızı kamuoyu adına soruyoruz. Sorularımıza yanıt verildiği açıklama yaapıldığı taktirde yine bu sütunlarda yayınlamayı da görev sayıyoruz.

1- Sayın ANFAŞ Yönetimi, bir önceki dönem yönetim kurulu üyeniz olan ATSO Başkanı Sayın Davut Çetin 2018 yılı Mart ayından 2019 yılı Şubat ayına kadar 11 ayı kapsayan dönemde ANFAŞ Yönetim Kurulu Toplantılarına katıldı mı ? Katılmadı ise adına birini görevlendirdi mi ?

2- Söz konusu 11 aylık dönemde sayın Çetin ANFAŞ Yönetim Kurulu Toplantıları'na katılmadı ve birini de görevlendirmedi ise kendisine yani sayın Davut Çetin'e toplantılara katılmadığı 11 aylık dönemde de toplantılara katılım “ Huzur Hakkı Parası ” ödeneği olarak toplam 22 bin TL ödendi mi ? Yada ne kadar ödendi ?

SAYIN ÇETİN

1- 2018 Marrt ayı ile 2019 yılı Şubat ayı 11 aylık dönemde ANFAŞ Yönetim Kurulu Toplantılarına katıldınız mı ?

2- Katılmadıysanız söz konusu 11 aylık dönemim toplantılara katılım “ Huzur Hakkı Parası” olan 22 bin TL yada başka bir miktar turarında ki ödenek İş Bankası Akdeniz Sanayi Şubesi'ndeki hesabınıza yattı mı ?

3- Söz konusu ödenek hesabınıza yattı ise toplantılara katılmadan, emek harcanmadan alınmış olan  parayı iade etmeyi düşünüyor musunuz ?

4- ANFAŞ şirket yönetim sözleşmesinde “ Toplantılara katılmayan yönetim kurulu üyelerine huzur hakkı parası ödenmez ” maddesi bulunmuyor ancak üyelerine ETİK kurallar uygulayan ATSO'nun başkanı olarak emek harcanmadan, toplantılara katılmadan “ Huzur Hakkı ”parası almak size göre ETİK olur mu ? Sayın Çetin ANFAŞ'da yönetim kurulu üyesi olarak katılmadığınız toplantıların huzur hakkı parasını almadı iseniz sizi kutlar tebrik ederiz. Aldı iseniz kamuoyunun taktirine bırakırız."

 

Editör: Ömer Faruk Güder                                            Kaynak:Antalya'da Ticaret ve Siyaset Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.