Dev Tavla’ Da Kıyasıya Mücadele

Asayiş 05.08.2019 - 22:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1924+ kez okundu.
 

Dev Tavla’ Da Kıyasıya Mücadele

Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, Ağustos ayında 10. yılına özel düzenleyeceği birbirinden farklı yarışmalar, çocuk etkinlikleri ve konserler ile hem eğlendirecek hem de kazandıracak. 10. yıl etkinlikleri kapsamında Ödüllü Dev Tavla etkinliği düzenleyen ÖzdilekPark Antalya AVM; misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı. AVM içerisine kurulan dev tavlalar da yarışan katılımcı misafirler birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmacılar eğlenceli dakikaları birlikte geçirerek unutamayacakları bir gün yaşadılar. Güzel anılar, heyecanlı dakikalar ve gülümseten görüntüler eşliğinde gerçekleşen ve 2 gün süren yarışmada Cumartesi ve Pazar gününün kazananlarına hediyeleri etkinlik alanında takdim edildi. Yarışmaya katılanlar; Dev Tavla etkinliği ile unutamayacakları güzel anılarla hatırlayacakları bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, Ağustos ayında 10. yılına özel düzenleyeceği birbirinden farklı yarışmalar, çocuk etkinlikleri ve konserler ile hem eğlendirecek hem de kazandıracak.

10. yıl etkinlikleri kapsamında Ödüllü Dev Tavla etkinliği düzenleyen ÖzdilekPark Antalya AVM; misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı. AVM içerisine kurulan dev tavlalar da yarışan katılımcı misafirler birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmacılar eğlenceli dakikaları birlikte geçirerek unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Güzel anılar, heyecanlı dakikalar ve gülümseten görüntüler eşliğinde gerçekleşen ve 2 gün süren yarışmada Cumartesi ve Pazar gününün kazananlarına hediyeleri etkinlik alanında takdim edildi. Yarışmaya katılanlar; Dev Tavla etkinliği ile unutamayacakları güzel anılarla hatırlayacakları bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.