Dikkat 1 Mayıs’ta Kapanacak Yollar

Gündem 30.04.2019 - 20:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2418+ kez okundu.
 

Dikkat 1 Mayıs’ta Kapanacak Yollar

Antalya’da Gerçekleştirilecek Olan 1 Mayıs Etkinlikleri Kapsamında Alınacak Güvenlik Tedbirleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; 1 Mayıs Çarşamba günü Sivil Toplum Kuruluşları ve sendikaların birlikte düzenleyecekleri ortak etkinliklerle ilimizde de kutlanacaktır. Muratpaşa İlçesi Aydın Kanza Parkı'ndan başlayıp Anafartalar Caddesi, Cumhuriyet Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanına kadar yapılacak yürüyüşe müteakip basın açıklaması ile sona erecek etkinliğe, gerekli izin verilmiştir. Düzenlenecek olan etkinliklerin huzur ve güven ortamı içerisinde ve amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla, Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak saat 08.00'den itibaren (2.238) personel ile en üst seviyede güvenlik tedbirlerinin alınması planlanmıştır. Alınacak güvenlik tedbirleri doğrultusunda, 01 Mayıs 2019 günü saat:08.00'den itibaren; Güllük (Anafartalar Caddesi) TRT Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine, 100. Yıl Kavşağı,  Cumhuriyet Meydanı güzergahında bulunan, Güllük ve Cumhuriyet Caddesine çıkan tüm ara yollar trafiğe kapatılacaktır. Milli Egemenlik Caddesi Muratpaşa Cami istikametinden Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşlarımız, Milli Egemenlik Caddesi 88 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesini takiben Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşlarımızın Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç - 54 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine yönlendirilecektir. Falez Kavşağı Konyaaltı Caddesini kullanarak Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile geçiş  yapacak vatandaşlarımıza Endüstri Meslek Lisesi Kavşağından Cumhuriyet Meydanı istikametine geçişlerine izin verilmeyecektir.  Bu güzergahı kullanacak vatandaşlarımızın araçlarını Atatürk Parkı içerisinde bulunan park alanlarına bırakmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir. Adnan Menderes Bulvarı'nı takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile gitmek isteyen vatandaşlarımızın Güllük Kavşağı'nın (100. Yıl Kavşağı) kapanacak olması nedeniyle, 100. Yıl Kavşağı alt geçitten geçerek İstiklal (Nokta) Otel Kavşağı'ndan sağa Şarampol Caddesini kullanmaları, Çallı istikametinden Güllük Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine  araçları ile geçecek vatandaşlarımızın Tonguç Caddesini kullanmaları gerekmektedir. Bu vesileyle; Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyor, ülkemiz ekonomisine ve değerlerine akıttıkları alın terleriyle yeni değerler katan tüm çalışanlarımızın barış, kardeşlik, huzur ve güven içerisinde geçirecekleri daha  nice 1 Mayıslar diliyoruz.

Antalya’da Gerçekleştirilecek Olan 1 Mayıs Etkinlikleri Kapsamında

Alınacak Güvenlik Tedbirleri

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; 1 Mayıs Çarşamba günü Sivil Toplum Kuruluşları ve sendikaların birlikte düzenleyecekleri ortak etkinliklerle ilimizde de kutlanacaktır.

Muratpaşa İlçesi Aydın Kanza Parkı'ndan başlayıp Anafartalar Caddesi, Cumhuriyet Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanına kadar yapılacak yürüyüşe müteakip basın açıklaması ile sona erecek etkinliğe, gerekli izin verilmiştir.

Düzenlenecek olan etkinliklerin huzur ve güven ortamı içerisinde ve amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla, Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak saat 08.00'den itibaren (2.238) personel ile en üst seviyede güvenlik tedbirlerinin alınması planlanmıştır.

Alınacak güvenlik tedbirleri doğrultusunda, 01 Mayıs 2019 günü saat:08.00'den itibaren;

Güllük (Anafartalar Caddesi) TRT Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine, 100. Yıl Kavşağı,  Cumhuriyet Meydanı güzergahında bulunan, Güllük ve Cumhuriyet Caddesine çıkan tüm ara yollar trafiğe kapatılacaktır.

Milli Egemenlik Caddesi Muratpaşa Cami istikametinden Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşlarımız, Milli Egemenlik Caddesi 88 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine,

Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesini takiben Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşlarımızın Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç - 54 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine yönlendirilecektir.

Falez Kavşağı Konyaaltı Caddesini kullanarak Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile geçiş  yapacak vatandaşlarımıza Endüstri Meslek Lisesi Kavşağından Cumhuriyet Meydanı istikametine geçişlerine izin verilmeyecektir.  Bu güzergahı kullanacak vatandaşlarımızın araçlarını Atatürk Parkı içerisinde bulunan park alanlarına bırakmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Adnan Menderes Bulvarı'nı takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile gitmek isteyen vatandaşlarımızın Güllük Kavşağı'nın (100. Yıl Kavşağı) kapanacak olması nedeniyle, 100. Yıl Kavşağı alt geçitten geçerek İstiklal (Nokta) Otel Kavşağı'ndan sağa Şarampol Caddesini kullanmaları,

Çallı istikametinden Güllük Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine  araçları ile geçecek vatandaşlarımızın Tonguç Caddesini kullanmaları gerekmektedir.

Bu vesileyle; Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyor, ülkemiz ekonomisine ve değerlerine akıttıkları alın terleriyle yeni değerler katan tüm çalışanlarımızın barış, kardeşlik, huzur ve güven içerisinde geçirecekleri daha  nice 1 Mayıslar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.