Dizi / Kısa Dizi Pitching Platformu

Kültür-Sanat 30.07.2020 - 21:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1609+ kez okundu.
 

Dizi / Kısa Dizi Pitching Platformu

3-10 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 5-7 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak Antalya Film Forum’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu başvuruları açıldı! Antalya Film Forum, dizi/kısa dizilerin görsel-işitsel endüstrideki rolünün ve öneminin artışını ve dünya çapında pazarın şeklini değiştirmesini göz önüne alarak bölümlerinden birini dizi ve kısa dizilere ayırdı. Dijital platformlar için dizi/kısa dizi projeleri olan yapımcıları desteklemek, yeni yeteneklere ulaşmak, yaratıcı içerik geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla beş özgün proje, uluslararası ve ulusal platformların/mecraların temsilcilerine sunulacak. Son başvuru tarihi 20 Ağustos 2020 Perşembe olan Platformda; Antalya Film Forum Seçici Kurulu tarafından seçilecek bir projeye Blu TV tarafından teaser/proje pilotu yapımında kullanılmak üzere 30.000 TL tutarında para ödülü verilecek. Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu’na sponsor olarak ödül verecek diğer kuruluşlarla da temaslar sürüyor. Antalya Film Forum, salgın önlemleri nedeniyle bu yıl çevrim içi düzenlenecek. Ödüller 7 Ekim 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek kapanış töreninde açıklanacak.

3-10 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 5-7 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak Antalya Film Forum’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu başvuruları açıldı!

Antalya Film Forum, dizi/kısa dizilerin görsel-işitsel endüstrideki rolünün ve öneminin artışını ve dünya çapında pazarın şeklini değiştirmesini göz önüne alarak bölümlerinden birini dizi ve kısa dizilere ayırdı. Dijital platformlar için dizi/kısa dizi projeleri olan yapımcıları desteklemek, yeni yeteneklere ulaşmak, yaratıcı içerik geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla beş özgün proje, uluslararası ve ulusal platformların/mecraların temsilcilerine sunulacak.

Son başvuru tarihi 20 Ağustos 2020 Perşembe olan Platformda; Antalya Film Forum Seçici Kurulu tarafından seçilecek bir projeye Blu TV tarafından teaser/proje pilotu yapımında kullanılmak üzere 30.000 TL tutarında para ödülü verilecek. Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu’na sponsor olarak ödül verecek diğer kuruluşlarla da temaslar sürüyor.

Antalya Film Forum, salgın önlemleri nedeniyle bu yıl çevrim içi düzenlenecek. Ödüller 7 Ekim 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek kapanış töreninde açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.