Doğruyol Partisi Antalya İl 23 Nisan Çocuk Bayramında Balon Dağıttı

Politika 23.04.2019 - 21:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2247+ kez okundu.
 

Doğruyol Partisi Antalya İl 23 Nisan Çocuk Bayramında Balon Dağıttı

Doğruyol Partisi Antalya il Başkanlığı 23 Nisan Egemenlik ve çocuk bayramında çocuklara balon ve bayrak dağıtarak çocukların bayramını kutladı.
Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Dönmez başta olmak üzere Antalya İl Başkanı Oktay Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Işıklar, Doğruyol Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Mehmet Hancı kutlamalara katıldılar. Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Dönmez “23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramında Çocuklarımızı Mutlu Etmek ve Bayramlarını kutlamak için biz partililer olarak bugüne özel bir sürpriz yaparak geleceğimiz olan Çocuklarımıza Balon ve Bayrak dağıtarak onların mutluluklarını paylaştık,  Ne Mutlu bizlere dünyada eşi benzeri olmayan bir lidere sahip olduk. Dünyada çocuklara özel bir günü bayram ilan eden Atamızı ’da burada saygıyla anıyor onun kurmuş olduğu ilkeleri kalbimizde yaşatıyor ve koruyoruz diyen Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Dönmez Atamızın söylemiyle NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözü ile konuşmasına son verdi” dedi.
Doğruyol Partisi Antalya il Başkanlığı 23 Nisan Egemenlik ve çocuk bayramında çocuklara balon ve bayrak dağıtarak çocukların bayramını kutladı.

Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Dönmez başta olmak üzere Antalya İl Başkanı Oktay Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Işıklar, Doğruyol Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Mehmet Hancı kutlamalara katıldılar.

Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Dönmez “23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramında Çocuklarımızı Mutlu Etmek ve Bayramlarını kutlamak için biz partililer olarak bugüne özel bir sürpriz yaparak geleceğimiz olan Çocuklarımıza Balon ve Bayrak dağıtarak onların mutluluklarını paylaştık,

 Ne Mutlu bizlere dünyada eşi benzeri olmayan bir lidere sahip olduk. Dünyada çocuklara özel bir günü bayram ilan eden Atamızı ’da burada saygıyla anıyor onun kurmuş olduğu ilkeleri kalbimizde yaşatıyor ve koruyoruz diyen Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Dönmez Atamızın söylemiyle NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözü ile konuşmasına son verdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.