İhracatın Yildızları Ödüllerini Aldı

Magazin 29.12.2021 - 11:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2687+ kez okundu.
 

İhracatın Yildızları Ödüllerini Aldı

Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları 2020’ töreninde ödüllerini aldı.
Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları 2020’ töreninde ödüllerini aldı. Toplam 26 kategoride 102 ihracatçı firma ödüllerini alırken, BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, 2021 yılını 2,5 milyar dolar ihracatla kapatacaklarını, 2022 yılında ise yüzde 20 artışla 3 milyar dolar ihracat hedeflediklerini açıkladı. Törende Violla Mücevherat da ödüle layık görüldü. BAİB Başkanı Çavuşoğlu, ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada korona salgını ve ülkemizde de görülen omicron varyantı nedeniyle geniş kapsamlı bir tören düzenleyemediklerini söyleyerek, Batı Akdeniz’den gerçekleşen ihracata ve 2022 yılı hedeflerine değindi. BAİB Başkanı Çavuşoğlu, “Korona salgınına rağmen 2 yıldır önemli bir ihracat performansı sergiliyoruz. Bu yıl bugün itibariyle 2 milyar 430 milyon dolarlık ihracata imza attık. Yılı 2,5 milyar dolarlık bir rakamla kapatmayı bekliyoruz. Görevi devraldığımızda 2 milyar 300 milyon dolarlık bir hedef belirlemiştik. Şu anda hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelecek yıl için daha büyük bir hedef belirledik." diye konuştu. Violla Mücevherat da ödülü kaptı Seviye ve Zeki Bedel’in oğlu Vedat Bedel bayrağı devraldıktan sonra ödülün de sahibi oldu. Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen törende, Akdeniz Bölgesi’nde değerli maden ve materyaller dalında birinci olan Bedel, ödülünü BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu’nun elinden aldı. 30 yılı aşkın süre boyunca sektörün önde gelen isimlerinden olan Seviye Bedel’in oğlu Vedat Bedel, 5 yıl önce bilgi birikimini annesinden alarak şirketi devralmıştı. Bayrağı teslim alan Vedat Bedel, şirketin yıllardır süre gelen başarı standardını yükselterek devam ettirmiş oldu. Ziyaretler de sürüyor İhracatı artırmak için çeşitli sektörlerden ticari heyetlerle farklı ülkelere ziyaretler gerçekleştireceklerini dile getiren Çavuşoğlu, “Gübre sektörümüz için Brezilya’ya, mobilya ve ağaç orman sektörümüz için İngiltere’ye ticari heyet düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Bölgemizden daha fazla ihracat gerçekleştirebilmek için firmalarımızı ticaret heyetlerimize ve çalışmalarımıza davet ediyorum.” dedi. Tören ödül takdimlerinin ardından sona erdi.
Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları 2020’ töreninde ödüllerini aldı.

Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları 2020töreninde ödüllerini aldı. Toplam 26 kategoride 102 ihracatçı firma ödüllerini alırken, BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, 2021 yılını 2,5 milyar dolar ihracatla kapatacaklarını, 2022 yılında ise yüzde 20 artışla 3 milyar dolar ihracat hedeflediklerini açıkladı. Törende Violla Mücevherat da ödüle layık görüldü.

BAİB Başkanı Çavuşoğlu, ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada korona salgını ve ülkemizde de görülen omicron varyantı nedeniyle geniş kapsamlı bir tören düzenleyemediklerini söyleyerek, Batı Akdenizden gerçekleşen ihracata ve 2022 yılı hedeflerine değindi. BAİB Başkanı Çavuşoğlu, Korona salgınına rağmen 2 yıldır önemli bir ihracat performansı sergiliyoruz. Bu yıl bugün itibariyle 2 milyar 430 milyon dolarlık ihracata imza attık. Yılı 2,5 milyar dolarlık bir rakamla kapatmayı bekliyoruz. Görevi devraldığımızda 2 milyar 300 milyon dolarlık bir hedef belirlemiştik. Şu anda hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelecek yıl için daha büyük bir hedef belirledik." diye konuştu.

Violla Mücevherat da ödülü kaptı

Seviye ve Zeki Bedelin oğlu Vedat Bedel bayrağı devraldıktan sonra ödülün de sahibi oldu. Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen törende, Akdeniz Bölgesinde değerli maden ve materyaller dalında birinci olan Bedel, ödülünü BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlunun elinden aldı. 30 yılı aşkın süre boyunca sektörün önde gelen isimlerinden olan Seviye Bedelin oğlu Vedat Bedel, 5 yıl önce bilgi birikimini annesinden alarak şirketi devralmıştı. Bayrağı teslim alan Vedat Bedel, şirketin yıllardır süre gelen başarı standardını yükselterek devam ettirmiş oldu.

Ziyaretler de sürüyor

İhracatı artırmak için çeşitli sektörlerden ticari heyetlerle farklı ülkelere ziyaretler gerçekleştireceklerini dile getiren Çavuşoğlu, Gübre sektörümüz için Brezilyaya, mobilya ve ağaç orman sektörümüz için İngiltereye ticari heyet düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Bölgemizden daha fazla ihracat gerçekleştirebilmek için firmalarımızı ticaret heyetlerimize ve çalışmalarımıza davet ediyorum.” dedi.

Tören ödül takdimlerinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.