İyi Parti Antalya İl Yönetimden İlk İstifa

Politika 16.09.2020 - 01:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2511+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya İl Yönetimden İlk İstifa

İyi Parti’li Antalya İl Yönetim Kurulu (Yedek) Üyesi Derya Türk Dalmaz Sosyal Medya Sayfasından yaptığı açıklamada “Size Olan Güvenimi Yitirmeme Sebep Oldu” dedi.
İyi Parti’li Antalya İl Yönetim Kurulu (Yedek) Üyesi Derya Türk Dalmaz Sosyal Medya Sayfasından yaptığı açıklamada  “Size Olan Güvenimi Yitirmeme Sebep Oldu” dedi.   İyi Parti’li Antalya İl Yönetim Kurulu (Yedek) Üyesi Derya Türk Dalmaz Sosyal Medya hesabından görevinden istifa ettiğini yaptığı paylaşımla duyurdu.    Derya Türk Yılmaz Sosyal Medya Sayfasında yaptığı paylaşımında “İYİ PARTİ ANTALYA İL BAŞKANLIĞINA   01.09.2020 Tarihinde yapılan kongrede tarafıma sormadan yönetim listesine yazmışsınız. Bunun için öncelikle teşekkür ederim..   Muratpaşa seçimlerinde Semih Tayfur a destek verdim. Kendisi, Antalya iyi parti siyasetini kangrene çeviren üniversite, AKP ye geçen vekil ve isimleri türlü olaylarda yer alan insanlardan kurtulmanın tek yolunun, kendisini ve sizi desteklemekten geçtiğini belirtti.   Sayın Başkan, GÜVEN bir siyasetçi için bence olmazsa olmazlardan en önemlisidir.   1 Eylüldeki Antalya İl kongresinde her ne olduysa yukarıda belirttiğim ekiple yol almanız, tam her şey düzelecek derken bizleri yine en başta yaşanılan sorunların tam da göbeğine sürüklemeniz.   SİZE OLAN GÜVENİMİ YİTİRMEME SEBEP OLDU   Bu sebeple görevimden İSTİFA ediyorum.   Gereğinin ivedilikle yapılmasını arz eder, size ekibinize ve yol arkadaşlarınıza üstün başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.  
İyi Parti’li Antalya İl Yönetim Kurulu (Yedek) Üyesi Derya Türk Dalmaz Sosyal Medya Sayfasından yaptığı açıklamada “Size Olan Güvenimi Yitirmeme Sebep Oldu” dedi.

İyi Parti’li Antalya İl Yönetim Kurulu (Yedek) Üyesi Derya Türk Dalmaz Sosyal Medya Sayfasından yaptığı açıklamada  “Size Olan Güvenimi Yitirmeme Sebep Oldu” dedi.

 

İyi Parti’li Antalya İl Yönetim Kurulu (Yedek) Üyesi Derya Türk Dalmaz Sosyal Medya hesabından görevinden istifa ettiğini yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

 Derya Türk Yılmaz Sosyal Medya Sayfasında yaptığı paylaşımında “İYİ PARTİ ANTALYA İL BAŞKANLIĞINA

 

01.09.2020 Tarihinde yapılan kongrede tarafıma sormadan yönetim listesine yazmışsınız. Bunun için öncelikle teşekkür ederim..

 

Muratpaşa seçimlerinde Semih Tayfur a destek verdim. Kendisi, Antalya iyi parti siyasetini kangrene çeviren üniversite, AKP ye geçen vekil ve isimleri türlü olaylarda yer alan insanlardan kurtulmanın tek yolunun, kendisini ve sizi desteklemekten geçtiğini belirtti.

 

Sayın Başkan, GÜVEN bir siyasetçi için bence olmazsa olmazlardan en önemlisidir.

 

1 Eylüldeki Antalya İl kongresinde her ne olduysa yukarıda belirttiğim ekiple yol almanız, tam her şey düzelecek derken bizleri yine en başta yaşanılan sorunların tam da göbeğine sürüklemeniz.

 

SİZE OLAN GÜVENİMİ YİTİRMEME SEBEP OLDU

 

Bu sebeple görevimden İSTİFA ediyorum.

 

Gereğinin ivedilikle yapılmasını arz eder, size ekibinize ve yol arkadaşlarınıza üstün başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.