İyi Parti Kepez Mehmet Başaranla Buluştu

Politika 23.08.2020 - 13:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2485+ kez okundu.
 

İyi Parti Kepez Mehmet Başaranla Buluştu

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel tarafından tertip edilen kahvaltı programında il Başkanı Mehmet Başaran ve il Delegelerini ağırladı.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel tarafından tertip edilen kahvaltı programında il Başkanı Mehmet Başaran ve il Delegelerin ağırladı.   Kepez Kent Ormanında düzenlenen kahvaltı programında İl Başkanı Mehmet Başaran, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, Antalya Büyükşehir ve Kepez Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Barış Bulut, Kepez Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Cengiz Avcı,  İyi Parti Kepez ilçe yönetimi ve Delegeler katıldı.   Konuyla ilgili bir açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “ İyi Parti Kepez İlçe Başkanım Mazlum Yücel’in nun düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Kepez İlçe Yönetimi ve İl Delegelerimizle buluştum. Antalya siyasetinde öncü ilçelerden biri olan Kepez ve İyi Parti teşkilat üyelerimiz ve Delegelerimizle birlikte Biz birlikte İyi’yiz ”dedi.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel tarafından tertip edilen kahvaltı programında il Başkanı Mehmet Başaran ve il Delegelerini ağırladı.

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel tarafından tertip edilen kahvaltı programında il Başkanı Mehmet Başaran ve il Delegelerin ağırladı.

 

Kepez Kent Ormanında düzenlenen kahvaltı programında İl Başkanı Mehmet Başaran, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, Antalya Büyükşehir ve Kepez Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Barış Bulut, Kepez Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Cengiz Avcı,  İyi Parti Kepez ilçe yönetimi ve Delegeler katıldı.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “ İyi Parti Kepez İlçe Başkanım Mazlum Yücel’in nun düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Kepez İlçe Yönetimi ve İl Delegelerimizle buluştum. Antalya siyasetinde öncü ilçelerden biri olan Kepez ve İyi Parti teşkilat üyelerimiz ve Delegelerimizle birlikte Biz birlikte İyi’yiz ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.