Kepez’den Altınova’ya Semt Spor Sahası

Belediyeler 01.05.2019 - 20:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2450+ kez okundu.
 

Kepez’den Altınova’ya Semt Spor Sahası

Spor yatırımlarına büyük önem veren Kepez Belediyesi, yeni bir semt spor sahasını Altınova Bulvarı Düden Mahallesi’ne kazandırdı.
Kepez Belediyesi, spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İlçeye daha fazla nitelikli semt spor sahası kazandırmak için çalışan Kepez Belediyesi, bir yenisini de  Altınova Bulvarı Düden Mahallesi’ne kazandırdı. Düden Mahallesi’nde 15 bin 430 metre kare üzerine inşa edilen semt spor sahası içinde futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar ve çatılı kamelyalar yer alıyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince de çimlendirilen Altonova-Düden Semt Spor Sahası, bölge halkını da yemyeşil bir çevreyle buluşturacak. Çalışmalarda sona gelindi Oyun oynamak, bisiklete binmek, spor yapmak, piknik yapmak, dinlenmek, yeşillikler arasında keyifli saatler geçirmek isteyenleri bir araya getirecek olan semt spor sahası, Altınova halkının ortak buluşma noktası olacak. Halkın sporla iç içe olması için çok sayıda proje geliştirdiklerine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  “2009 yılında yola çıkarken bir hedef koymuştuk. Kepezi eğitim, gençlik, spor ve sanat şehri haline getirecektik. Biz bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı bu vizyon etrafında şekillendirdik” dedi.
Spor yatırımlarına büyük önem veren Kepez Belediyesi, yeni bir semt spor sahasını Altınova Bulvarı Düden Mahallesi’ne kazandırdı.

Kepez Belediyesi, spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İlçeye daha fazla nitelikli semt spor sahası kazandırmak için çalışan Kepez Belediyesi, bir yenisini de  Altınova Bulvarı Düden Mahallesi’ne kazandırdı. Düden Mahallesi’nde 15 bin 430 metre kare üzerine inşa edilen semt spor sahası içinde futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar ve çatılı kamelyalar yer alıyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince de çimlendirilen Altonova-Düden Semt Spor Sahası, bölge halkını da yemyeşil bir çevreyle buluşturacak.

Çalışmalarda sona gelindi

Oyun oynamak, bisiklete binmek, spor yapmak, piknik yapmak, dinlenmek, yeşillikler arasında keyifli saatler geçirmek isteyenleri bir araya getirecek olan semt spor sahası, Altınova halkının ortak buluşma noktası olacak. Halkın sporla iç içe olması için çok sayıda proje geliştirdiklerine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  “2009 yılında yola çıkarken bir hedef koymuştuk. Kepezi eğitim, gençlik, spor ve sanat şehri haline getirecektik. Biz bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı bu vizyon etrafında şekillendirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.