Konyaaltı Benzin Cafe En İyi Restaurant Seçildi

Magazin 22.04.2019 - 00:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1821+ kez okundu.
 

Konyaaltı Benzin Cafe En İyi Restaurant Seçildi

Konyaaltı Kent Meydanında Hizmet veren Benzin Cafe hizmet ve sunduğu çeşitli menüleriyle Antalya’nın en iyi Restaurant’ı seçildi.
Hizmet ve sunduğu çeşitli menüleriyle en iyi Benzin Cafe Restaurant ’ın sahibi Rahmi Karaslan “Restaurant açarken, amacımız, insanların kendi evlerinde hissedebilecekleri bir mekân olmasıydı. Açtığımızdan bugüne değin, sürekli kendimizi geliştirerek bu günlere geldik. Özellikle menü, iç dizayn ve müşteri kitlesi bakımından başarılı olduk.” İnsanların aklında kalabilecek bir isim olan Benzin Cafe, Konyaaltı’nda ve çevresinde hizmet veriyor. Antalya’da iyi yemek ve müzik tercih edenler Konyaaltı Benzin Cafe’yi tercih ediyor. Nezih bir mekân olduğuna değinen Rahmi Karaslan “Samimi söylemek istiyorum Konyaaltı Kent Meydanında aranan bir mekânız. Müşteri kitlemizin yüzde 50-60 oranında ağırlıklı ailelerden oluşuyor. Geriye kalan yüzde 40’lık kesim diğer ülke vatandaşlardan oluşuyor” dedi. Sabah serpme kahvaltı ve günün her saatinde yemek çeşitleri ile Konyaaltında hizmet verdiklerini söyleyen Rahmi Karaslan ” Geriye dönüp baktığımızda da sürekli ileriye doğru bir yükseliş olarak yukarılara çıkıyoruz. Şuanda öyle bir noktaya geldik artık artan müşteri potansiyeli ile şuanda yerimiz yetersiz kalıyor. Konyaaltı Benzin Cafe ’ye çok sayıda müşteri geliyor. Bu da bize güzel bir moral veriyor işimizi daha iyi yapmamız açısından” dedi.
Konyaaltı Kent Meydanında Hizmet veren Benzin Cafe hizmet ve sunduğu çeşitli menüleriyle Antalya’nın en iyi Restaurant’ı seçildi.

Hizmet ve sunduğu çeşitli menüleriyle en iyi Benzin Cafe Restaurant ’ın sahibi Rahmi Karaslan “Restaurant açarken, amacımız, insanların kendi evlerinde hissedebilecekleri bir mekân olmasıydı. Açtığımızdan bugüne değin, sürekli kendimizi geliştirerek bu günlere geldik. Özellikle menü, iç dizayn ve müşteri kitlesi bakımından başarılı olduk.”

İnsanların aklında kalabilecek bir isim olan Benzin Cafe, Konyaaltı’nda ve çevresinde hizmet veriyor. Antalya’da iyi yemek ve müzik tercih edenler Konyaaltı Benzin Cafe’yi tercih ediyor. Nezih bir mekân olduğuna değinen Rahmi Karaslan “Samimi söylemek istiyorum Konyaaltı Kent Meydanında aranan bir mekânız. Müşteri kitlemizin yüzde 50-60 oranında ağırlıklı ailelerden oluşuyor. Geriye kalan yüzde 40’lık kesim diğer ülke vatandaşlardan oluşuyor” dedi.

Sabah serpme kahvaltı ve günün her saatinde yemek çeşitleri ile Konyaaltında hizmet verdiklerini söyleyen Rahmi Karaslan ” Geriye dönüp baktığımızda da sürekli ileriye doğru bir yükseliş olarak yukarılara çıkıyoruz. Şuanda öyle bir noktaya geldik artık artan müşteri potansiyeli ile şuanda yerimiz yetersiz kalıyor. Konyaaltı Benzin Cafe ’ye çok sayıda müşteri geliyor. Bu da bize güzel bir moral veriyor işimizi daha iyi yapmamız açısından” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.