Konyaaltı’ndan Vatandaşlara 10 Bin Hediye Çiçek

Belediyeler 24.08.2021 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2359+ kez okundu.
 

Konyaaltı’ndan Vatandaşlara 10 Bin Hediye Çiçek

Konyaaltı Belediyesi, Antalyalıların vazgeçilmezi haline gelen HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek hediye etti.
Konyaaltı Belediyesi, Antalyalıların vazgeçilmezi haline gelen HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek hediye etti.  Kişi başına düşen yeşil alan miktarı ile Türkiye ve Antalya'da yerel yönetimlere örnek oluşturan Konyaaltı Belediyesi, ilçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Yeni açılan parklarla bu yeşil alan miktarını sürekli artıran Konyaaltı, yeni düzenlediği HayatPark’la ilçenin yeşil görüntüsünü üst seviyeye çıkardı. HayatPark’taki 3780 ağacı koruyan ve gölgeye dayanıklı çimle mesire alanının yeşil görüntüsünü artıran Konyaaltı, hafta sonu ziyaretçilere sürpriz yaptı. Yeşilin önemine dikkat çekmek isteyen Konyaaltı Belediyesi, HayatPark’a gelen ziyaretçilere çiçek dağıttı. 10 BİN ÇİÇEK Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, orman yangınlarının geride bıraktığı fiziki izlerin yanı sıra insan ruhundaki tahribatı bir nebze olsa hafifletmek istediklerini, bunun için de HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek dağıttıklarını söyledi. Başkan Esen, “Parklarımızı, bahçelerimizi kendi seralarımızda ürettiğimiz mevsimlik bitkilerle düzenli olarak süslüyoruz. Vatandaşlarımızın da balkonlarını ve bahçelerini süslemelerine yardım etmek için mevsimlik çiçekleri ücretsiz olarak dağıttık” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, Antalyalıların vazgeçilmezi haline gelen HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek hediye etti.

Konyaaltı Belediyesi, Antalyalıların vazgeçilmezi haline gelen HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek hediye etti. 

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı ile Türkiye ve Antalya'da yerel yönetimlere örnek oluşturan Konyaaltı Belediyesi, ilçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Yeni açılan parklarla bu yeşil alan miktarını sürekli artıran Konyaaltı, yeni düzenlediği HayatPark’la ilçenin yeşil görüntüsünü üst seviyeye çıkardı. HayatPark’taki 3780 ağacı koruyan ve gölgeye dayanıklı çimle mesire alanının yeşil görüntüsünü artıran Konyaaltı, hafta sonu ziyaretçilere sürpriz yaptı. Yeşilin önemine dikkat çekmek isteyen Konyaaltı Belediyesi, HayatPark’a gelen ziyaretçilere çiçek dağıttı.

10 BİN ÇİÇEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, orman yangınlarının geride bıraktığı fiziki izlerin yanı sıra insan ruhundaki tahribatı bir nebze olsa hafifletmek istediklerini, bunun için de HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek dağıttıklarını söyledi. Başkan Esen, “Parklarımızı, bahçelerimizi kendi seralarımızda ürettiğimiz mevsimlik bitkilerle düzenli olarak süslüyoruz. Vatandaşlarımızın da balkonlarını ve bahçelerini süslemelerine yardım etmek için mevsimlik çiçekleri ücretsiz olarak dağıttık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.