Manavgat Plaj Futbolu’nda Mehmet İnci Anılacak

Spor 12.07.2019 - 09:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2933+ kez okundu.
 

Manavgat Plaj Futbolu’nda Mehmet İnci Anılacak

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı, bu yıl, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi’nin plaj futbolu teknik sorumlusu Mehmet İnci adına düzenlenecek.  Etap, 14-21 Temmuz tarihleri arasında Boğaz Otel sahilinde yapılacak. Bu yıl 9'ncusu yapılacak TFF Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı karşılaşmaları, 14 Temmuz'da TFF yetkililerinin ve takımların katılacağı görkemli bir açılışla başlayacak. Plaj futbolunda 14-19 Temmuz tarihlerinde ön eleme maçları oynanacak. Yarı final ve final müsabakası ise 19-20-21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Maçlar turnuva boyunca her akşam Saat 19.00'da başlayacak. Gece boyunca plajda çeşitli etkinlikler de yer alacak. Manavgat Belediyesi, plaj futbolunun Türkiye çapında ses getirmesi ve eksiksiz bir şekilde yapılması amacıyla Boğaz Otel ve Kamping sahilinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. MEHMET İNCİ ANILACAK Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı bu yıl, geçirdiği kalp krizi sonucu 36 yaşında hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi’nin plaj futbolu teknik sorumlusu Mehmet İnci adına düzenlenecek. Geçtiğimiz yıllarda bir çok kez Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi temsil eden Manavgat Belediyesi Plaj Futbol Takımı’nın teknik sorumlularından, aynı zamanda Manavgat Belediyesi çalışanı Mehmet İnci, 5 Nisan 2019 tarihinde bir spor müsabakası sonrasında geçirdiği kalp krizi sonrasında genç yaşta hayata gözlerini yummuştu. TURİZME CANLILIK KATACAK TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı karşılaşmaları, bu yıl da Manavgat sahillerinde renkli görüntülere sahne olacak. Plaj futbolu tutkunlarının bütün bir yıl boyunca iple çektiği futbol şöleni, kente renklilik katarak turizme de canlılık getirecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını ve futbolseverleri, Boğaz Otel önündeki muhteşem güzellikteki sahilde plaj futbolu müsabakalarını izlemeye davet etti. SPORDA ÖNCÜ BİR KENT OLACAĞIZ Manavgat Belediyesi olarak Türkiye çapında ses getiren organizasyonlardan TFF Plaj Futbol Manavgat Etabı'nı bu yıl Mehmet İnci etabı yapma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Sözen, " Bu yıl yapılacak olan etaba bizim için emek vermiş değerli kardeşimiz Mehmet İnci’nin ismini vererek onu yaşatmak istedik. Manavgat'ımızı her alanda olduğu gibi sporda da öncü bir kent yapmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 9 yıldır aralıksız devam eden turnuvaya tüm Manavgat halkını plaj futbolunun heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi.

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı, bu yıl, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi’nin plaj futbolu teknik sorumlusu Mehmet İnci adına düzenlenecek.  Etap, 14-21 Temmuz tarihleri arasında Boğaz Otel sahilinde yapılacak.

Bu yıl 9'ncusu yapılacak TFF Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı karşılaşmaları, 14 Temmuz'da TFF yetkililerinin ve takımların katılacağı görkemli bir açılışla başlayacak. Plaj futbolunda 14-19 Temmuz tarihlerinde ön eleme maçları oynanacak. Yarı final ve final müsabakası ise 19-20-21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Maçlar turnuva boyunca her akşam Saat 19.00'da başlayacak. Gece boyunca plajda çeşitli etkinlikler de yer alacak. Manavgat Belediyesi, plaj futbolunun Türkiye çapında ses getirmesi ve eksiksiz bir şekilde yapılması amacıyla Boğaz Otel ve Kamping sahilinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

MEHMET İNCİ ANILACAK

Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı bu yıl, geçirdiği kalp krizi sonucu 36 yaşında hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi’nin plaj futbolu teknik sorumlusu Mehmet İnci adına düzenlenecek. Geçtiğimiz yıllarda bir çok kez Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi temsil eden Manavgat Belediyesi Plaj Futbol Takımı’nın teknik sorumlularından, aynı zamanda Manavgat Belediyesi çalışanı Mehmet İnci, 5 Nisan 2019 tarihinde bir spor müsabakası sonrasında geçirdiği kalp krizi sonrasında genç yaşta hayata gözlerini yummuştu.

TURİZME CANLILIK KATACAK

TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı karşılaşmaları, bu yıl da Manavgat sahillerinde renkli görüntülere sahne olacak. Plaj futbolu tutkunlarının bütün bir yıl boyunca iple çektiği futbol şöleni, kente renklilik katarak turizme de canlılık getirecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını ve futbolseverleri, Boğaz Otel önündeki muhteşem güzellikteki sahilde plaj futbolu müsabakalarını izlemeye davet etti.

SPORDA ÖNCÜ BİR KENT OLACAĞIZ

Manavgat Belediyesi olarak Türkiye çapında ses getiren organizasyonlardan TFF Plaj Futbol Manavgat Etabı'nı bu yıl Mehmet İnci etabı yapma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Sözen, " Bu yıl yapılacak olan etaba bizim için emek vermiş değerli kardeşimiz Mehmet İnci’nin ismini vererek onu yaşatmak istedik. Manavgat'ımızı her alanda olduğu gibi sporda da öncü bir kent yapmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 9 yıldır aralıksız devam eden turnuvaya tüm Manavgat halkını plaj futbolunun heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.