MATSO’dan, Üyelerine Fuar Desteği

Ekonomi 29.04.2019 - 21:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1932+ kez okundu.
 

MATSO’dan, Üyelerine Fuar Desteği

Boztaş, “üyelerimiz Konya’daki fuarlarda sektörleri ile ilgili yenilikleri ve trendleri görme fırsatı buldu”
MATSO tarafından gerçekleştirilen organizasyon Oda üyeleri 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent Mobilyaları, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nı ziyaret etmek amacıyla teknik gezi düzenledi. MATSO üyeleri Konya’daki fuarda sektörleri ile ilgili yenilikleri ve trendleri görme fırsatı buldu. Maanavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Konya’da ‘25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent Mobilyaları, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'na teknik bir gezi gerçekleştirdi. MATSO fuara katılacak üyeleri için servis kaldırarak gidiş ve gelişlerini ücretsiz sağladı. 27 Nisan Cumartesi günü sabah saatlerinde 1 otobüsle Konya’ya hareket eden heyeti, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO binası önünden uğurladı. TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Birbirini destekleyen sektörlerin bir araya geldiği fuarı gezen üyeler sektörlerle ilgili ekipman teknolojik gelişmeleri inceleme fırsatı buldu. MATSO üyeleri akşam saatlerinde Manavgat’a döndü. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, birbirini destekleyen 4 fuarın aynı alanda eş zamanlı olarak açıldığını belirterek, sektörde yer alan Oda üyelerinin ufkunun açılması ve yeni teknolojileri görmeleri açısından önemsediklerini söyledi. Boztaş, “Fuarda üyelerimiz teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımları ile kendi sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etme imkânı buldular. Fuar üyelerimizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlayarak sektörlerindeki yenilikleri ve trendleri görerek inceleme fırsatı sağladı. Son gelişmeleri üyelerimizin yerinde görmesi adına gerçekleşen organizasyonlara üyelerimizin katılmasını önemsiyoruz” diye konuştu.
Boztaş, “üyelerimiz Konya’daki fuarlarda sektörleri ile ilgili yenilikleri ve trendleri görme fırsatı buldu”

MATSO tarafından gerçekleştirilen organizasyon Oda üyeleri 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent Mobilyaları, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nı ziyaret etmek amacıyla teknik gezi düzenledi. MATSO üyeleri Konya’daki fuarda sektörleri ile ilgili yenilikleri ve trendleri görme fırsatı buldu.

Maanavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Konya’da ‘25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent Mobilyaları, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'na teknik bir gezi gerçekleştirdi. MATSO fuara katılacak üyeleri için servis kaldırarak gidiş ve gelişlerini ücretsiz sağladı. 27 Nisan Cumartesi günü sabah saatlerinde 1 otobüsle Konya’ya hareket eden heyeti, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO binası önünden uğurladı. TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Birbirini destekleyen sektörlerin bir araya geldiği fuarı gezen üyeler sektörlerle ilgili ekipman teknolojik gelişmeleri inceleme fırsatı buldu. MATSO üyeleri akşam saatlerinde Manavgat’a döndü.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, birbirini destekleyen 4 fuarın aynı alanda eş zamanlı olarak açıldığını belirterek, sektörde yer alan Oda üyelerinin ufkunun açılması ve yeni teknolojileri görmeleri açısından önemsediklerini söyledi. Boztaş, “Fuarda üyelerimiz teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımları ile kendi sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etme imkânı buldular. Fuar üyelerimizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlayarak sektörlerindeki yenilikleri ve trendleri görerek inceleme fırsatı sağladı. Son gelişmeleri üyelerimizin yerinde görmesi adına gerçekleşen organizasyonlara üyelerimizin katılmasını önemsiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.