Mehmet Başaran’dan Barış Çağrısı

Politika 04.09.2020 - 22:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2552+ kez okundu.
 

Mehmet Başaran’dan Barış Çağrısı

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran yapılan kongre sonrası tüm üyerine barış çağrısında bulundu.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran yapılan kongre sonrası tüm üyerine barış çağrısında bulundu. 1 Eylül 2020 Salı günü yapılan İl kongresinde 340’ka 215 Oyla Antalya’nın ilk  il başkanı seçilen Mehmet Başaran Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’i cep telefonundan arayarak seçim sonrası gündem hakkında bulunduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başkan Mehmet Başaran Açıklamasında, “1 Eylül de yapılan kongre sonrası partililerimiz, İlçe Başkanlarımız ve İl Delegelerimizin takdiriyle İyi Parti İl Başkanı seçildim. Beni destekleyen veya desteklemeyen tüm partililerimize teşekkür ederim. KAZANAN İYİ PARTİ OLDU Demokratik bir ortamda yapılan seçimin kazananı İyi Partidir. 1 Eylül’den önce ne yapıldıysa ve sosyal medya üzerinden ne yazıldıysa yazıldı. Bilindiği gibi hiç birine cevap vermedim ve vermeyeceğim. Ben Mehmet Başaran bundan sonra 1 Eylül’den önce ne yazıldıysa ve çizildiyse bitti gitti. 1 EYLÜL’Ü MİLAT SAYALIM Bundan sonra 1 Eylül’ü milat sayalım. Bundan sonra bizim yapacağımız başta ben olmak üzere il yönetimimizle,  ilçe başkanlılarımızla, ilçe yönetimlerimiz ve tüm üyelerimizle İyi partimizi nasıl Antalya’da nasıl birinci parti yaparız ona bakacağız. Özellikle şuna değinmek isterim. Yapılan kongrede benim karşımda çalışan başkan adayları benim düşmanım değiller ki! Hepsi partimize değer katan dostlarımız ve arkadaşlarımızdır. Bizler barış ve kardeşlik içinde bir kongre yaptık  demokrasi ve İyi Parti kazandı. Ancak halen şu Sosyal Medya’da üzerinden neyi paylaşamıyoruz ki! Halen neden yıpratıcı veya hakaret vari yazışmalarla  partimize zarar veriyoruz. SOSYAL MEDYA KLAVYECİLİĞİNİ BIRAKALIM Bizler AKP’yle savaşacakken Sosyal Medya’da birbirimizle savaşmaya başladık. Sosyal Medya kalvyeciliğini barakalım artık. Taner Şahin son olarak şunu söylemek istiyorum. Bütün partililerimizden isteğim barış ve sükûnet içinde partimize ne katarız. O onu dedi bu bunu dedi bırakalım. İyi Partiyi Antalya’da nasıl birinci parti yaparız buna çalışalım. HER PARTİDE İSTİFALAR OLABİLİR Bu arada her partide olduğu gibi bizim partimizde de istifalar olabilir. Herkesin doğal hakkıdır. Şimdiye kadar partimize yaptıkları çalışma ve desteklerinden dolayı hepsine teşekkür ederim. Biz insanlar istifa etti diye vahlanacağımıza önümüze bakacağız. Partimize yeni üyeler kazandırmak için gece gündüz çalışacağız. PARTİMİZİN DİSİPLİN KURULUDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI Kuracağımız il yönetimimizle birlikte Disiplin kurulumuzda gereken çalışmaları yapacaktır. Ne olursa olsun bundan sonra partimizin hiçbir şekilde yıpratılmasına göz yummayacağız”  ifadeleri yer aldı.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran yapılan kongre sonrası tüm üyerine barış çağrısında bulundu.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran yapılan kongre sonrası tüm üyerine barış çağrısında bulundu.

1 Eylül 2020 Salı günü yapılan İl kongresinde 340’ka 215 Oyla Antalya’nın ilk  il başkanı seçilen Mehmet Başaran Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’i cep telefonundan arayarak seçim sonrası gündem hakkında bulunduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başkan Mehmet Başaran Açıklamasında, “1 Eylül de yapılan kongre sonrası partililerimiz, İlçe Başkanlarımız ve İl Delegelerimizin takdiriyle İyi Parti İl Başkanı seçildim. Beni destekleyen veya desteklemeyen tüm partililerimize teşekkür ederim.

KAZANAN İYİ PARTİ OLDU

Demokratik bir ortamda yapılan seçimin kazananı İyi Partidir.

1 Eylül’den önce ne yapıldıysa ve sosyal medya üzerinden ne yazıldıysa yazıldı. Bilindiği gibi hiç birine cevap vermedim ve vermeyeceğim.

Ben Mehmet Başaran bundan sonra 1 Eylül’den önce ne yazıldıysa ve çizildiyse bitti gitti.

1 EYLÜL’Ü MİLAT SAYALIM

Bundan sonra 1 Eylül’ü milat sayalım. Bundan sonra bizim yapacağımız başta ben olmak üzere il yönetimimizle,  ilçe başkanlılarımızla, ilçe yönetimlerimiz ve tüm üyelerimizle İyi partimizi nasıl Antalya’da nasıl birinci parti yaparız ona bakacağız.

Özellikle şuna değinmek isterim.

Yapılan kongrede benim karşımda çalışan başkan adayları benim düşmanım değiller ki!

Hepsi partimize değer katan dostlarımız ve arkadaşlarımızdır.

Bizler barış ve kardeşlik içinde bir kongre yaptık  demokrasi ve İyi Parti kazandı.

Ancak halen şu Sosyal Medya’da üzerinden neyi paylaşamıyoruz ki!

Halen neden yıpratıcı veya hakaret vari yazışmalarla  partimize zarar veriyoruz.

SOSYAL MEDYA KLAVYECİLİĞİNİ BIRAKALIM

Bizler AKP’yle savaşacakken Sosyal Medya’da birbirimizle savaşmaya başladık. Sosyal Medya kalvyeciliğini barakalım artık.

Taner Şahin son olarak şunu söylemek istiyorum. Bütün partililerimizden isteğim barış ve sükûnet içinde partimize ne katarız. O onu dedi bu bunu dedi bırakalım. İyi Partiyi Antalya’da nasıl birinci parti yaparız buna çalışalım.

HER PARTİDE İSTİFALAR OLABİLİR

Bu arada her partide olduğu gibi bizim partimizde de istifalar olabilir.

Herkesin doğal hakkıdır.

Şimdiye kadar partimize yaptıkları çalışma ve desteklerinden dolayı hepsine teşekkür ederim.

Biz insanlar istifa etti diye vahlanacağımıza önümüze bakacağız. Partimize yeni üyeler kazandırmak için gece gündüz çalışacağız.

PARTİMİZİN DİSİPLİN KURULUDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Kuracağımız il yönetimimizle birlikte Disiplin kurulumuzda gereken çalışmaları yapacaktır. Ne olursa olsun bundan sonra partimizin hiçbir şekilde yıpratılmasına göz yummayacağız”  ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.