Öğrenci Çalışmaları Sergilendi

25.04.2019 - 22:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2995+ kez okundu.
 

Öğrenci Çalışmaları Sergilendi

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Çalışmaları Sergisi’ geniş katılımla gerçekleştirildi.
Olbia Sanat Galerisi’nde açılışı gerçekleştirilen sergiye Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, Rektör Danışmanı Feyzullah Aslan, Genel Sekreter Ali Serinoğlu, MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serdar Selim ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Sergide, Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları, Mimari Restorasyon, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Moda Tasarımı, Grafik Tasarım, Sahne ve Dekor Tasarımı Programı öğrencilerinin yıl boyunca uygulama dersleri kapsamında yaptıkları çalışmalar sergilendi. Sergilenen tüm eserler hakkında bilgi alan Rektör Ünal, öğrencileri tebrik etti. Serik Meslek Yüksekokulunun çok çeşitli bölümleriyle bölgede ihtiyaç duyulan nitelikli ara eleman gücünü yetiştirdiğini ifade eden Ünal, tüm programlarda öğrencilerin memnuniyet oranının yüksek olduğunu ifade ederek bu konuda MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim nezdinde tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.
Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Çalışmaları Sergisi’ geniş katılımla gerçekleştirildi.

Olbia Sanat Galerisi’nde açılışı gerçekleştirilen sergiye Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, Rektör Danışmanı Feyzullah Aslan, Genel Sekreter Ali Serinoğlu, MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serdar Selim ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sergide, Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları, Mimari Restorasyon, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Moda Tasarımı, Grafik Tasarım, Sahne ve Dekor Tasarımı Programı öğrencilerinin yıl boyunca uygulama dersleri kapsamında yaptıkları çalışmalar sergilendi.

Sergilenen tüm eserler hakkında bilgi alan Rektör Ünal, öğrencileri tebrik etti. Serik Meslek Yüksekokulunun çok çeşitli bölümleriyle bölgede ihtiyaç duyulan nitelikli ara eleman gücünü yetiştirdiğini ifade eden Ünal, tüm programlarda öğrencilerin memnuniyet oranının yüksek olduğunu ifade ederek bu konuda MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim nezdinde tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.