Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın

Asayiş 30.05.2019 - 22:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2254+ kez okundu.
 

Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın

İçişleri Bakanlığımız tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya başlatılmıştır.
29 Mayıs günü Döşemealtı Atatürk Caddesi Yeniköy İlkokulu önü ışıksız yaya geçidinde, Yeniköy İlkokulu öğrencileri ile birlikte yoldan geçen sürücülere yaya güvenliği hakkında bilgilendirmeler yaparak farkındalık oluşturulmuştur. Döşemealtı İlçe Kaymakamı Sayın Cengiz CANTÜRK, Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem KAYA, Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Şükrü GÜZELGÜN Döşemealtı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih KASAPOĞLU’ nun katıldığı etkinlikte öğrenciler ellerinde yaya güvenliği ile ilgili dövizlerle; “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”, “Uyulan Her Kural Bizi Hayata Bağlar”, “Araçlar Dursun, Yayalar Geçsin” sloganlarıyla Döşemealtı İlçe Kaymakamı ve Trafik Polisleriyle birlikte yaya geçidinde araçları durdurarak, artık yaya ve okul geçitlerinde yavaşlayıp ilk geçiş hakkını yayalara vermelerini isteyerek broşürler dağıtmışlardır.
İçişleri Bakanlığımız tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya başlatılmıştır.

29 Mayıs günü Döşemealtı Atatürk Caddesi Yeniköy İlkokulu önü ışıksız yaya geçidinde, Yeniköy İlkokulu öğrencileri ile birlikte yoldan geçen sürücülere yaya güvenliği hakkında bilgilendirmeler yaparak farkındalık oluşturulmuştur.

Döşemealtı İlçe Kaymakamı Sayın Cengiz CANTÜRK, Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem KAYA, Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Şükrü GÜZELGÜN Döşemealtı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih KASAPOĞLU’ nun katıldığı etkinlikte öğrenciler ellerinde yaya güvenliği ile ilgili dövizlerle;

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”, “Uyulan Her Kural Bizi Hayata Bağlar”, “Araçlar Dursun, Yayalar Geçsin” sloganlarıyla Döşemealtı İlçe Kaymakamı ve Trafik Polisleriyle birlikte yaya geçidinde araçları durdurarak, artık yaya ve okul geçitlerinde yavaşlayıp ilk geçiş hakkını yayalara vermelerini isteyerek broşürler dağıtmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.