Peker’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Politika 17.03.2022 - 19:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2786+ kez okundu.
 

Peker’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Peker Mesajında “ 18 Mart Şehitleri Anma Günü, her daim milletimizin gönlünde yer alan aziz şehitlerimizi yâd etmek açısından önemli bir gündür. Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin manevi değerlerinin, birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal bir emanetidir. Canı pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli-isimsiz kahramanlarımız, ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır. Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle de; Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan (cc) rahmet diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.“ dedi
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Peker Mesajında “ 18 Mart Şehitleri Anma Günü, her daim milletimizin gönlünde yer alan aziz şehitlerimizi yâd etmek açısından önemli bir gündür. Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin manevi değerlerinin, birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal bir emanetidir. Canı pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli-isimsiz kahramanlarımız, ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır.

Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle de; Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan (cc) rahmet diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.“ dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.