Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz” Projesi Kapsamında Destekleri İle Vatandaşlarımızın Yanında Oldu

Asayiş 29.12.2020 - 18:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2031+ kez okundu.
 

Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz” Projesi Kapsamında Destekleri İle Vatandaşlarımızın Yanında Oldu

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen giysi, gıda ve okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ ın eşi Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Selda Ulucan’ın öncülüğünde başlatılan “Yan Yana Olamasak da Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında bu defa da Emniyet Teşkilatı ailesinden olmayan, online eğitim sürecine imkansızlıklar nedeniyle katılamayan, kendilerine sunulan eğitimden yoksun  kalan çocuklarımızın  uzaktan eğitime dahil edebilmesi amacıyla, ilk etapta ihtiyaç sahibi (13) çocuğumuzun  tablet ihtiyaçları giderildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet  ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen  giysi, gıda ve  okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi. Bununla birlikte; hangi nedenle, nerede olursa olsun ihtiyacı olduğunu bildiğimiz bir çocuğumuz varsa oraya da uzanmaya çalışmaktan duyduğumuz mutlulukla hazırladığımız giysi ve kitap kolilerimizi Diyarbakır’a da  gönderildi. Tüm dünya ile birlikte içinde bulunduğumuz olağanüstü sürecin hepimizde artırdığını düşündüğümüz empati ve başkalarını önemsemek düşüncesine olan inancımızla çıktığımız bu yolda, Biz Bir Aileyiz derken ailemize yeni katılacak bebek üyelerimzin, anne babalarının ihtiyaçları nedeniyle gelişlerini buruk bir şekilde karşılamalarına razı olmadan titizlikle tamamlayıp, insanın ömrü boyunca yönetmesi gereken düsturunun iyilik ve sevgi düsturu olduğu unutulmadı. Birbirimize desteğimizi göstermenin birçok yolu olduğunu yineliyor, içinde bulunduğumuz bu süreçte ‘POLİS’ ailesi olmanın haklı gururunun verdiği aynı büyüklükteki sorumluluğun bilincinde olarak her zaman, her yerde, her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen giysi, gıda ve okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ ın eşi Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Selda Ulucan’ın öncülüğünde başlatılan “Yan Yana Olamasak da Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında bu defa da Emniyet Teşkilatı ailesinden olmayan, online eğitim sürecine imkansızlıklar nedeniyle katılamayan, kendilerine sunulan eğitimden yoksun  kalan çocuklarımızın  uzaktan eğitime dahil edebilmesi amacıyla, ilk etapta ihtiyaç sahibi (13) çocuğumuzun  tablet ihtiyaçları giderildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet  ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen  giysi, gıda ve  okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi.

Bununla birlikte; hangi nedenle, nerede olursa olsun ihtiyacı olduğunu bildiğimiz bir çocuğumuz varsa oraya da uzanmaya çalışmaktan duyduğumuz mutlulukla hazırladığımız giysi ve kitap kolilerimizi Diyarbakır’a da  gönderildi.

Tüm dünya ile birlikte içinde bulunduğumuz olağanüstü sürecin hepimizde artırdığını düşündüğümüz empati ve başkalarını önemsemek düşüncesine olan inancımızla çıktığımız bu yolda, Biz Bir Aileyiz derken ailemize yeni katılacak bebek üyelerimzin, anne babalarının ihtiyaçları nedeniyle gelişlerini buruk bir şekilde karşılamalarına razı olmadan titizlikle tamamlayıp, insanın ömrü boyunca yönetmesi gereken düsturunun iyilik ve sevgi düsturu olduğu unutulmadı.

Birbirimize desteğimizi göstermenin birçok yolu olduğunu yineliyor, içinde bulunduğumuz bu süreçte ‘POLİS’ ailesi olmanın haklı gururunun verdiği aynı büyüklükteki sorumluluğun bilincinde olarak her zaman, her yerde, her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.