SANAX İnşaat’tan Basın Kahvaltısı

Asayiş 27.03.2021 - 14:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3151+ kez okundu.
 

SANAX İnşaat’tan Basın Kahvaltısı

Sanax İnşaat ve Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcalan, düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.
Sanax İnşaat ve Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcalan, düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Sanax İnşaat ve Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcalan, Akra Barut Hotel’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. DRN Ajan & PR tarafından organize edilen toplantıda; İnşaat sektörünün dinamikleri, devam eden projeler ve yeni yatırımları üzerine basın mensuplarına bilgi veren İbrahim Öcalan, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Göksu Mahallesi’ni Hal Kavşağı’na bağlayan 7500 m2’lik arazide sürdürdükleri içerisinde AVM ve akıllı dairelerin bulunduğu City Gate projelerinin hızla devam ettiğine değinen Öcalan “ İnşaat sektörünün yanında bu yıl Karahan Yatırım’ı da bünyemize katarak güçlü bir ithalat ve ihracat hacmi yakaladık. İzmir’de de artık bir irtibat ofisimiz var. Sanax İnşaat’ın amiral gemisini oluşturduğu şirketimiz turizm ve gayrimenkul sektöründe de yatırımlarına devam ediyor” dedi. ZİÇEV’E DESTEK Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de sıkça gündeme gelen İbrahim Öcalan, ZİÇEV bünyesinde eğitim gören özel çocuklar için Bilfen Koleji öğrencilerinin, sıfır atık projesi kapsamında hazırladığı saksılardaki kaktüslerden satın alarak bağışta bulunmuş oldu. Kaktüsleri basın mensuplarına takdim eden Öcalan, davetlerine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.
Sanax İnşaat ve Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcalan, düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Sanax İnşaat ve Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcalan, düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Sanax İnşaat ve Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcalan, Akra Barut Hotel’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. DRN Ajan & PR tarafından organize edilen toplantıda; İnşaat sektörünün dinamikleri, devam eden projeler ve yeni yatırımları üzerine basın mensuplarına bilgi veren İbrahim Öcalan, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Göksu Mahallesi’ni Hal Kavşağı’na bağlayan 7500 m2’lik arazide sürdürdükleri içerisinde AVM ve akıllı dairelerin bulunduğu City Gate projelerinin hızla devam ettiğine değinen Öcalan “ İnşaat sektörünün yanında bu yıl Karahan Yatırım’ı da bünyemize katarak güçlü bir ithalat ve ihracat hacmi yakaladık. İzmir’de de artık bir irtibat ofisimiz var. Sanax İnşaat’ın amiral gemisini oluşturduğu şirketimiz turizm ve gayrimenkul sektöründe de yatırımlarına devam ediyor” dedi.

ZİÇEV’E DESTEK

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de sıkça gündeme gelen İbrahim Öcalan, ZİÇEV bünyesinde eğitim gören özel çocuklar için Bilfen Koleji öğrencilerinin, sıfır atık projesi kapsamında hazırladığı saksılardaki kaktüslerden satın alarak bağışta bulunmuş oldu. Kaktüsleri basın mensuplarına takdim eden Öcalan, davetlerine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.