Siyasette Yeni İl Başkanı Hasan Kahraman

Politika 18.05.2019 - 14:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2899+ kez okundu.
 

Siyasette Yeni İl Başkanı Hasan Kahraman

31 Mart Yerel seçimlerde Muratpaşa ilçesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı olan Hasan Kahraman başarısını bir üst seviyeye taşıdı.
Yıllardır siyasi hayatını MHP’nin birçok kademesinde görev yapan Hasan Kahraman 7 ay öncesine kadar MHP Yabancılardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığından ayrılarak seçimlerde bağımsız meclis üyesi oldu.  Her ne kadar istenen  sonucu alınmasa da Seçim sonrası birçok partiden davet gelmesine rağmen İsminde Türk geçtiği ve kendisine daha yakın bulduğu için destekçileriyle birlikte Türk Birliği Partisi Antalya İl Başkanı olarak atandı Geçenlerde yapılan Genel Kurulunda atamayla gelen Hasan Kahraman Türk Birliği Partisi Antalya İl Başkanı olarak seçilmiş oldu.
31 Mart Yerel seçimlerde Muratpaşa ilçesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı olan Hasan Kahraman başarısını bir üst seviyeye taşıdı.

Yıllardır siyasi hayatını MHP’nin birçok kademesinde görev yapan Hasan Kahraman 7 ay öncesine kadar MHP Yabancılardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığından ayrılarak seçimlerde bağımsız meclis üyesi oldu.  Her ne kadar istenen  sonucu alınmasa da Seçim sonrası birçok partiden davet gelmesine rağmen İsminde Türk geçtiği ve kendisine daha yakın bulduğu için destekçileriyle birlikte Türk Birliği Partisi Antalya İl Başkanı olarak atandı

Geçenlerde yapılan Genel Kurulunda atamayla gelen Hasan Kahraman Türk Birliği Partisi Antalya İl Başkanı olarak seçilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.