Tiyatro Topluluğumuz Deliler Boşandı Adlı Oyunla Sahnedeydi

Kültür-Sanat 21.06.2019 - 22:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2188+ kez okundu.
 

Tiyatro Topluluğumuz Deliler Boşandı Adlı Oyunla Sahnedeydi

Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonu’nda 20 Haziran 2019 Perşembe günü Eğitim Sen Antalya Şubesi Tiyatro Grubu tarafından Aziz Nesin’in Deliler Boşandı Oyunu kalabalık bir seyirci kitlesine sunuldu. Oyunda üyelerimiz Abuzer Kaynak,Emine Ersoy,Emine Nar Kaya,Erim Öncel,Fahrettin Kaya,Faruk Ay,Özür Süleyman Akca,Semra Gül Zoroğlu,Seray Güneş,Zeynep Tonbak,Züleyha Akca ve çocuk oyuncu olarak Ceren Kaya  rol aldılar. İzleyicilerin zaman zaman alkışları ile kesilen ve büyük beğenisiyle karşılanan oyunun sonunda oyunculardan Erim Öncel bir teşekkür konuşması yaparak Eğitim Sen Antalya Şubesi Yürütme Kurulu’nu sahneye davet etti. Şube Sekreteri Mustafa Vakit, izleyicilere ve emeği geçen herkese ve tüm oyunculara, salonu tahsis eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Oyunun hala güncelliğini koruduğunu ve yine Aziz Nesin’in Zübük eserinde olduğu gibi her yanımızı Zübüklerin doldurduğunu belirtti. Alkışlarla ve çiçekler sunulması ile gece sona erdi.

Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonu’nda 20 Haziran 2019 Perşembe günü Eğitim Sen Antalya Şubesi Tiyatro Grubu tarafından Aziz Nesin’in Deliler Boşandı Oyunu kalabalık bir seyirci kitlesine sunuldu.

Oyunda üyelerimiz Abuzer Kaynak,Emine Ersoy,Emine Nar Kaya,Erim Öncel,Fahrettin Kaya,Faruk Ay,Özür Süleyman Akca,Semra Gül Zoroğlu,Seray Güneş,Zeynep Tonbak,Züleyha Akca ve çocuk oyuncu olarak Ceren Kaya  rol aldılar.

İzleyicilerin zaman zaman alkışları ile kesilen ve büyük beğenisiyle karşılanan oyunun sonunda oyunculardan Erim Öncel bir teşekkür konuşması yaparak Eğitim Sen Antalya Şubesi Yürütme Kurulu’nu sahneye davet etti. Şube Sekreteri Mustafa Vakit, izleyicilere ve emeği geçen herkese ve tüm oyunculara, salonu tahsis eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Oyunun hala güncelliğini koruduğunu ve yine Aziz Nesin’in Zübük eserinde olduğu gibi her yanımızı Zübüklerin doldurduğunu belirtti. Alkışlarla ve çiçekler sunulması ile gece sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.