Vali Yazıcı’ya Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Asayiş 16.05.2022 - 22:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2779+ kez okundu.
 

Vali Yazıcı’ya Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Vali Ersin Yazıcı, “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyeti kabul ederek Sosyal Güvenlik Haftalarını kutladı.
Vali Ersin Yazıcı, “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyeti kabul ederek Sosyal Güvenlik Haftalarını kutladı. Toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla her yıl 16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Heyet, ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmaları, faaliyetleri ve hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi. Sosyal Güvenlik Anlamında Büyük Mesafeler Kat Edildi Vatandaşlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşması ve bilgilenmesi noktasında haftanın önemine değinen Vali Yazıcı; “Son yıllarda ülkemizde birçok alanda olduğu gibi sosyal güvenlik anlamında da çok büyük mesafeler kat edildi. Bunların başında da sosyal güvenlik hizmetleri gelmekte. Sosyal güvenlik kurumumuz, toplumun her kesimine doğumdan ölüme kadar hizmet veren özverili çalışmaları ile vatandaşlarımıza sunmuş olduğu hizmet kalitesini günden güne arttırmakta. Yaptıkları başarılı çalışmalarla vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine hızlı bir şekilde çözüm üreten tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ediyorum. Sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavrandığı ve sosyal güvenlik bilincinin oluştuğu bir hafta olmasını diliyorum.” dedi.   Ziyaretlerinden dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Yazıcı, tüm SGK çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Vali Ersin Yazıcı, “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyeti kabul ederek Sosyal Güvenlik Haftalarını kutladı.

Vali Ersin Yazıcı, “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyeti kabul ederek Sosyal Güvenlik Haftalarını kutladı.

Toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla her yıl 16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Heyet, ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmaları, faaliyetleri ve hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.

Sosyal Güvenlik Anlamında Büyük Mesafeler Kat Edildi

Vatandaşlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşması ve bilgilenmesi noktasında haftanın önemine değinen Vali Yazıcı; “Son yıllarda ülkemizde birçok alanda olduğu gibi sosyal güvenlik anlamında da çok büyük mesafeler kat edildi. Bunların başında da sosyal güvenlik hizmetleri gelmekte. Sosyal güvenlik kurumumuz, toplumun her kesimine doğumdan ölüme kadar hizmet veren özverili çalışmaları ile vatandaşlarımıza sunmuş olduğu hizmet kalitesini günden güne arttırmakta. Yaptıkları başarılı çalışmalarla vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine hızlı bir şekilde çözüm üreten tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ediyorum. Sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavrandığı ve sosyal güvenlik bilincinin oluştuğu bir hafta olmasını diliyorum.” dedi.  

Ziyaretlerinden dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Yazıcı, tüm SGK çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.