Yörükler Nişan Töreninde Buluştu

Magazin 08.07.2022 - 20:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2423+ kez okundu.
 

Yörükler Nişan Töreninde Buluştu

Antalya Yörükler Derneği başkanı Abdullah Duman’ın kızı Kübra Duman, dernek merkezi meydanında yapılan törenle nişanlandı
Antalya Yörükler Derneği başkanı Abdullah Duman’ın kızı Kübra Duman, dernek merkezi meydanında yapılan törenle nişanlandı. Duman ailesi ve damat adayı Cihat Yazıcı’nın ailesinin yanı sıra Yörükler Derneği mensupları ile çok sayıda tanınmış iş adamları ve siyasetçiler, nişan töreninde hazır bulundu. Sanatçıların coşturduğu davetlilerin oynadığı yöresel oyunlar sonrası, alana giriş yapan Kepez Belediyesi başkanı Hakan Tütüncü, gençlere ve davetlilere dönük kısa bir konuşma yaparak, alkışlar eşliğinde gençlerin nişan yüzüklerini taktı. Takı töreni sonrası, uzak ilçelerden gelen davetliler alandan ayrılırken, kalan misafirler geç saatlere kadar eğlenceye devam etti. Dernek girişinde davetlileri karşılayan Abdullah Duman, ayrılanları da aynı şekilde tek tek uğurladı.
Antalya Yörükler Derneği başkanı Abdullah Duman’ın kızı Kübra Duman, dernek merkezi meydanında yapılan törenle nişanlandı

Antalya Yörükler Derneği başkanı Abdullah Duman’ın kızı Kübra Duman, dernek merkezi meydanında yapılan törenle nişanlandı.

Duman ailesi ve damat adayı Cihat Yazıcı’nın ailesinin yanı sıra Yörükler Derneği mensupları ile çok sayıda tanınmış iş adamları ve siyasetçiler, nişan töreninde hazır bulundu. Sanatçıların coşturduğu davetlilerin oynadığı yöresel oyunlar sonrası, alana giriş yapan Kepez Belediyesi başkanı Hakan Tütüncü, gençlere ve davetlilere dönük kısa bir konuşma yaparak, alkışlar eşliğinde gençlerin nişan yüzüklerini taktı.

Takı töreni sonrası, uzak ilçelerden gelen davetliler alandan ayrılırken, kalan misafirler geç saatlere kadar eğlenceye devam etti. Dernek girişinde davetlileri karşılayan Abdullah Duman, ayrılanları da aynı şekilde tek tek uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.