Yurttaş Evden Çıkamazken AKP İktidarı İsraftan Vazgeçmiyor

Asayiş 17.05.2022 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2486+ kez okundu.
 

Yurttaş Evden Çıkamazken AKP İktidarı İsraftan Vazgeçmiyor

151 milyon liraya mal olacak konutlar yaptıracak olan AKP iktidarı, yurttaş evine ekmek alamazken, elektrik faturalarını ödeyemeyip karanlığa mahkûm bir halde yaşamaktadır.
Ahlat Köşkü’nün yanına 9 tane bakan konutu yapılma kararı alındı. 151 milyon liraya mal olacak konutlar yaptıracak olan AKP iktidarı, yurttaş evine ekmek alamazken, elektrik faturalarını ödeyemeyip karanlığa mahkûm bir halde yaşamaktadır. İtibardan tasarruf olmaz sözü ile yaptırılan saray yurttaşın sırtına yük değilmiş gibi bununla yetinmeyip yazlık kışlık saraylar, konutlar, özel uçaklar, beşli çetenin vergileri yurttaşlara yüklenmektedir. AKP iktidarının bu kadar halktan kopuk adeta lale devrinde yaşıyormuş gibi tavırları yurttaşa çok büyük felaketlere sebep olmaktadır. Utanç kaynağı olarak tarihe geçecek olan bu yönetim kendi yandaşlarına yurdumuzun bütün kaynaklarını peşkeş çekerken; emekçiler için ev almak bir kenara dursun kiralarını ödeyebilecek düzeyde bile ücret verilmemektedir. Son bir haftada; 183 okul ihalesini maliyetler yükseldi diye iptal edip Ahlat Köşkü yanına 9 bakan konutu yapma kararı aldılar. Atatürk Havalimanını yıkıp millet bahçesi yaptılar. Türk gençlerine müziği susturup, Suriyelilere özel konserler düzenlediler. Üretimi yok edip tahıl ambarı diye alınan yurdumuzu yurt dışına bağımlı yaptılar. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; AKP iktidarının burjuvazi tavırlarına karşı çıkıyoruz. AKP iktidarının yurttaşlar açlıktan kırılırken sonu gelmeyen masraflarını ve şatafatlarını kabul etmiyoruz. İşçinin, emekçinin, yurttaşın hakkını gasp ederek sürdükleri sefanın hesabı elbet bir gün sorulacaktır. Mehmet Balık Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı
151 milyon liraya mal olacak konutlar yaptıracak olan AKP iktidarı, yurttaş evine ekmek alamazken, elektrik faturalarını ödeyemeyip karanlığa mahkûm bir halde yaşamaktadır.

Ahlat Köşkü’nün yanına 9 tane bakan konutu yapılma kararı alındı. 151 milyon liraya mal olacak konutlar yaptıracak olan AKP iktidarı, yurttaş evine ekmek alamazken, elektrik faturalarını ödeyemeyip karanlığa mahkûm bir halde yaşamaktadır.

İtibardan tasarruf olmaz sözü ile yaptırılan saray yurttaşın sırtına yük değilmiş gibi bununla yetinmeyip yazlık kışlık saraylar, konutlar, özel uçaklar, beşli çetenin vergileri yurttaşlara yüklenmektedir.

AKP iktidarının bu kadar halktan kopuk adeta lale devrinde yaşıyormuş gibi tavırları yurttaşa çok büyük felaketlere sebep olmaktadır.

Utanç kaynağı olarak tarihe geçecek olan bu yönetim kendi yandaşlarına yurdumuzun bütün kaynaklarını peşkeş çekerken; emekçiler için ev almak bir kenara dursun kiralarını ödeyebilecek düzeyde bile ücret verilmemektedir.

Son bir haftada;

183 okul ihalesini maliyetler yükseldi diye iptal edip Ahlat Köşkü yanına 9 bakan konutu yapma kararı aldılar.

Atatürk Havalimanını yıkıp millet bahçesi yaptılar.

Türk gençlerine müziği susturup, Suriyelilere özel konserler düzenlediler.

Üretimi yok edip tahıl ambarı diye alınan yurdumuzu yurt dışına bağımlı yaptılar.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; AKP iktidarının burjuvazi tavırlarına karşı çıkıyoruz.

AKP iktidarının yurttaşlar açlıktan kırılırken sonu gelmeyen masraflarını ve şatafatlarını kabul etmiyoruz.

İşçinin, emekçinin, yurttaşın hakkını gasp ederek sürdükleri sefanın hesabı elbet bir gün sorulacaktır.

Mehmet Balık Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.