Başkan Yalçın: Ey Halk Daha Neyi Bekliyorsunuz Daha Ne Olsun?

Ülke Gündemi (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 26.08.2023 - 18:32, Güncelleme: 26.08.2023 - 18:32 3700+ kez okundu.
 

Başkan Yalçın: Ey Halk Daha Neyi Bekliyorsunuz Daha Ne Olsun?

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, ülke durumuna ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, ülke durumuna ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. Türkiye'nin daha da kötüye gittiğini belirten Başkan Yalçın:" Vatandaşın yüzde doksanı bitmiş durumda daha neyi bekliyoruz?" dedi. Başkan Yalçın ülke durumuna ilişkin önemli değerlendirmede bulunarak vatandaşlara seslendi. Halkın konuşmaktan korktuğunu dile getiren Yalçın, her zaman halkın yanında olacağını ifade ederek şunları söyledi:" Memleketin gidişatı kötü. Memleket meselesi, vatan meselesi tamamen unutulmuş durumda. İktidar sadece rant ve yandaşlarını doyurma peşinde. Halk tamamen unutulmuş, halk sineye çekilmiş vaziyette. İktidar tamamıyla kendi saltanatını düşünür halde. Ben de buradan iktidara sesleniyorum. Çünkü tam da bu zamanda konuşmak gerek biliyorum ama susuyorsunuz, beğenmekten, konuşmaktan korkuyorsunuz. Korkulacak bir şey yok. Şimdi konuşmayacağız da ne zaman konuşacağız? Mazot, benzin olmuş 40 TL, Dolar 27, Euro 30, ekmek 10 TL. Daha neyi bekliyoruz? Emekli, öğretmenler, mühendisler, emekçiler, işçiler, öğrenciler, esnaflar bitmiş durumda, geçinemiyor. Halkın yüzde 90 çok kötü bir vaziyette. Daha neyi bekliyoruz, neyi istiyoruz?" dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, ülke durumuna ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, ülke durumuna ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. Türkiye'nin daha da kötüye gittiğini belirten Başkan Yalçın:" Vatandaşın yüzde doksanı bitmiş durumda daha neyi bekliyoruz?" dedi.

Başkan Yalçın ülke durumuna ilişkin önemli değerlendirmede bulunarak vatandaşlara seslendi. Halkın konuşmaktan korktuğunu dile getiren Yalçın, her zaman halkın yanında olacağını ifade ederek şunları söyledi:" Memleketin gidişatı kötü. Memleket meselesi, vatan meselesi tamamen unutulmuş durumda. İktidar sadece rant ve yandaşlarını doyurma peşinde. Halk tamamen unutulmuş, halk sineye çekilmiş vaziyette. İktidar tamamıyla kendi saltanatını düşünür halde. Ben de buradan iktidara sesleniyorum. Çünkü tam da bu zamanda konuşmak gerek biliyorum ama susuyorsunuz, beğenmekten, konuşmaktan korkuyorsunuz. Korkulacak bir şey yok. Şimdi konuşmayacağız da ne zaman konuşacağız? Mazot, benzin olmuş 40 TL, Dolar 27, Euro 30, ekmek 10 TL. Daha neyi bekliyoruz? Emekli, öğretmenler, mühendisler, emekçiler, işçiler, öğrenciler, esnaflar bitmiş durumda, geçinemiyor. Halkın yüzde 90 çok kötü bir vaziyette. Daha neyi bekliyoruz, neyi istiyoruz?" dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.