Gaddar 9. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 14.03.2024 - 20:02, Güncelleme: 14.03.2024 - 20:02 2436+ kez okundu.
 

Gaddar 9. Bölüm Özeti

Leylâ, gözlerinin önünde Dağhan’ın adamları öldürmesi üzerine ondan korkmaya ve güvendiği bu adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar.
antalyahabertakip.com - Bulduğu ilk fırsatta Dağhan’ın elinden kurtulur. Bilgisayarı bulmadan bu işten kurtulamayacağını anlayınca babasının güvendiği bir dostundan bilgi almaya gider. Yardım için çaldığı o kapı da başına yeni belalar açar. Dağhan Müdür’ün de desteğiyle Leylâ’yı bulabilmek için uğraşır. Enver’in tutuklanmasıyla evde olaylar giderek büyür. İnsanlara rezil olmak bir yana Davut kızının hayatından şüphe duyduğu için artık evlilik işinden tamamen vazgeçer ve Yağmur’u da buna ikna etmeye çalışır. Bu mevzu Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliğinin de harlanmasına neden olur. Enver hapse düşmekten kurtulmak için babasına karşı son kozunu kullanır. Oya ve Ekber arasında düğünde kurulan yakınlık artarak devam eder. Bu yakınlık Enver’in dikkatini çekince Aydan’dan babasının açığını bulabilmek amacıyla yardım ister. Dağhan ve Enver güçlerini birleştirip Ekber Baltacı’yı öldürebilmek için plan yapmaya başlarlar. Gürkan elindeki kanıtlarla Dağhan’a dair bir iz bulmak için Leylâ’nın peşine düşer. Onun da vasıtasıyla babasının ölümünü araştırmaya başlar.
Leylâ, gözlerinin önünde Dağhan’ın adamları öldürmesi üzerine ondan korkmaya ve güvendiği bu adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar.

antalyahabertakip.com - Bulduğu ilk fırsatta Dağhan’ın elinden kurtulur. Bilgisayarı bulmadan bu işten kurtulamayacağını anlayınca babasının güvendiği bir dostundan bilgi almaya gider. Yardım için çaldığı o kapı da başına yeni belalar açar. Dağhan Müdür’ün de desteğiyle Leylâ’yı bulabilmek için uğraşır.

Enver’in tutuklanmasıyla evde olaylar giderek büyür. İnsanlara rezil olmak bir yana Davut kızının hayatından şüphe duyduğu için artık evlilik işinden tamamen vazgeçer ve Yağmur’u da buna ikna etmeye çalışır. Bu mevzu Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliğinin de harlanmasına neden olur. Enver hapse düşmekten kurtulmak için babasına karşı son kozunu kullanır.

Oya ve Ekber arasında düğünde kurulan yakınlık artarak devam eder. Bu yakınlık Enver’in dikkatini çekince Aydan’dan babasının açığını bulabilmek amacıyla yardım ister. Dağhan ve Enver güçlerini birleştirip Ekber Baltacı’yı öldürebilmek için plan yapmaya başlarlar. Gürkan elindeki kanıtlarla Dağhan’a dair bir iz bulmak için Leylâ’nın peşine düşer. Onun da vasıtasıyla babasının ölümünü araştırmaya başlar.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.