AK Partili Hatice Sekmen’den ŞOK: İbradı’da İşçi Kıyımına Başladı İddiaları

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.04.2024 - 15:55, Güncelleme: 06.04.2024 - 23:01 16154 kez okundu.
 

AK Partili Hatice Sekmen’den ŞOK: İbradı’da İşçi Kıyımına Başladı İddiaları

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde İbradı’da AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Hatice Sekmen’in ilk icraatı Bayram öncesi belediyeden işçi ve personel çıkarmak iddiaları oldu.
antalyahabertakip.com - Ak Parti İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen makama oturur oturmaz ilk işi Ramazan Bayram öncesi işçi ve personel kıyımına başlayarak adından söz ettirmeye başladı. İbradı Belediyesinin bünyesinde 117 işçi çalışırken Belediye Başkanı Hatice Sekmen koltuğa oturur oturmaz 27 kişinin iş akdine son verdiği gelen duyumlar arasında. İbradı Belediyesinde çalışan insanlara İşten çıkarılması için işçi ve personellere yolladığı evrakta; “Fen İşleri Müdürlüğünün 05.04.2024 tarih ve 5568 sayılı yazısı ile şirketimize bildirilen yazıya istinaden Belediye bütçesinin kısıtlı yetersiz olması sebebiyle 05.04.2024 tarihinde iş aktinize son verilmiştir” ifadeleri kullanılmış. İbradı Belediyesinin Kasasında araştırdığımız kadarıyla 5 Milyon 800 Bin TL varken tahmini 3.000 Milyon TL vadeli borcu olduğu öğrendiğimiz İbradı Belediye’nin 27 İşçi ve Personele “Belediye bütçesinin kısıtlı yetersiz” denilerek işlerine son verilirken hesapta kalan 2 Milyon 800 Bin TL yok sayılması bütçenin nerelere nasıl kullanılacağı düşündürücü. Ak Parti İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen 9 yıldır İbradı belediyesinde çalışan ve emekliliğine 3 ay kalmış bir kadınında iş akdine son vermesi bununla da kalınmamış birçok kişiyi Ramazan Bayramı öncesi ekmeğinden edilmişlerdir. Gelen en büyük iddia ise Ürünlü Mahallesinde ki! 6 kişiden 5’nin işten çıkarılması 6’cının ve AK Parti İbradı Gençlik Kolları Başkanı olduğu ve Gençlik Kolları Başkanının altına makam aracı verilerek İbradı Belediyesi’nin hizmetleri için kullanılmadı iddiaları… Eğer bu iddialar doğru ise AK Partili yöneticileri Göreve çağırıyorum. Kimsenin Ekmeğiyle oynanmasını doğru bulmuyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı öncesi de insanlara barış kardeşlik ve küslük olmaz mesajları verilirken yapılan bu uygulama vicdanen rahat edicidir. İş Akti Son Verme Evrağı:
31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde İbradı’da AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Hatice Sekmen’in ilk icraatı Bayram öncesi belediyeden işçi ve personel çıkarmak iddiaları oldu.

antalyahabertakip.com - Ak Parti İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen makama oturur oturmaz ilk işi Ramazan Bayram öncesi işçi ve personel kıyımına başlayarak adından söz ettirmeye başladı.

İbradı Belediyesinin bünyesinde 117 işçi çalışırken Belediye Başkanı Hatice Sekmen koltuğa oturur oturmaz 27 kişinin iş akdine son verdiği gelen duyumlar arasında.

İbradı Belediyesinde çalışan insanlara İşten çıkarılması için işçi ve personellere yolladığı evrakta;

“Fen İşleri Müdürlüğünün 05.04.2024 tarih ve 5568 sayılı yazısı ile şirketimize bildirilen yazıya istinaden Belediye bütçesinin kısıtlı yetersiz olması sebebiyle 05.04.2024 tarihinde iş aktinize son verilmiştir” ifadeleri kullanılmış.

İbradı Belediyesinin Kasasında araştırdığımız kadarıyla 5 Milyon 800 Bin TL varken tahmini 3.000 Milyon TL vadeli borcu olduğu öğrendiğimiz İbradı Belediye’nin 27 İşçi ve Personele “Belediye bütçesinin kısıtlı yetersiz” denilerek işlerine son verilirken hesapta kalan 2 Milyon 800 Bin TL yok sayılması bütçenin nerelere nasıl kullanılacağı düşündürücü.

Ak Parti İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen 9 yıldır İbradı belediyesinde çalışan ve emekliliğine 3 ay kalmış bir kadınında iş akdine son vermesi bununla da kalınmamış birçok kişiyi Ramazan Bayramı öncesi ekmeğinden edilmişlerdir.

Gelen en büyük iddia ise Ürünlü Mahallesinde ki!

6 kişiden 5’nin işten çıkarılması 6’cının ve AK Parti İbradı Gençlik Kolları Başkanı olduğu ve Gençlik Kolları Başkanının altına makam aracı verilerek İbradı Belediyesi’nin hizmetleri için kullanılmadı iddiaları…

Eğer bu iddialar doğru ise AK Partili yöneticileri Göreve çağırıyorum.

Kimsenin Ekmeğiyle oynanmasını doğru bulmuyoruz.

Mübarek Ramazan Bayramı öncesi de insanlara barış kardeşlik ve küslük olmaz mesajları verilirken yapılan bu uygulama vicdanen rahat edicidir.

İş Akti Son Verme Evrağı:

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.