Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.04.2024 - 19:46, Güncelleme: 15.04.2024 - 19:46 10725 kez okundu.
 

Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde Aksu’da seçimi kazanan muhtarlar, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
antalyahabertakip.com - Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz ve yeni seçilen muhtarları makamında ağırlayan Başkan Yıldırım, hayırlı olsun dileklerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti. Yıldırım “Benim için muhtarlarımız her zaman büyük öneme sahiptir. İlçemizi yönetirken muhtarlarımızın görüşlerine de değer vereceğiz. Sizler bizim vatandaşla aramızdaki köprü görevini yerine getireceksiniz. Halkımızın talep, öneri ve sorunlarını bizlere aktaracaksınız, birlikte çözümler üreteceğiz. Hepimizin ortak amacı ilçemize hizmet etmek. Sizlere de yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Başkan Yıldırım’a çiçek taktim eden muhtarlar, belediye başkanlığının hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesi temennisinde bulundular.
31 Mart yerel seçimlerinde Aksu’da seçimi kazanan muhtarlar, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

antalyahabertakip.com - Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz ve yeni seçilen muhtarları makamında ağırlayan Başkan Yıldırım, hayırlı olsun dileklerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti. Yıldırım “Benim için muhtarlarımız her zaman büyük öneme sahiptir. İlçemizi yönetirken muhtarlarımızın görüşlerine de değer vereceğiz. Sizler bizim vatandaşla aramızdaki köprü görevini yerine getireceksiniz. Halkımızın talep, öneri ve sorunlarını bizlere aktaracaksınız, birlikte çözümler üreteceğiz. Hepimizin ortak amacı ilçemize hizmet etmek. Sizlere de yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Yıldırım’a çiçek taktim eden muhtarlar, belediye başkanlığının hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesi temennisinde bulundular.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.