Gaddar 13. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 17.04.2024 - 19:40, Güncelleme: 17.04.2024 - 19:40 10120 kez okundu.
 

Gaddar 13. Bölüm Özeti

Davut’un ölümü ailenin üzerinde aşılması zor bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut’un peşine düşer.
antalyahabertakip.com - Herkes Dağhan’ın kendisine zarar vermesinden korktuğu için önlem alır. Enver işi kansız çözmek için uğraşır, Zakkumlara bir teklifle gider. Sonrasında Dağhan’ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ama yaptıkları plan Şirketten gelen bir emrin engeline takılır. Korkut Leylâ ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü, katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalamaya devam eder. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur, onu Korkut’tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya döner. Leylâ’nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar. Dağhan ailesinin aldığı önlemleri aşarak soluğu Korkut’un yanında alır. Dağhan’dan alacakları intikam üzerine Korkut ve Kalender anlaşamazlar. Kalender Dağhan konusunda giderek endişelenir. Korkut cenazeden sonra Dağhan’ı bulur ve ona seçim yapması için bir oyun oynar, bu oyun Dağhan’ın intikam duygusunu daha çok harlar. Dağhan Korkut’u öldürmeye çok yaklaşmışken karşısında Şirket’in adamlarını bulur. İstediğini yapmak için Şirket’in verdiği göreve uymak zorundadır. Bu sırada Ekber, Oya’yı yakınında tutmak için Korkut’un etrafa yaydığı korkudan faydalanır. Ancak Oya da Aydan da bu kez daha temkinlidir.
Davut’un ölümü ailenin üzerinde aşılması zor bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut’un peşine düşer.

antalyahabertakip.com - Herkes Dağhan’ın kendisine zarar vermesinden korktuğu için önlem alır. Enver işi kansız çözmek için uğraşır, Zakkumlara bir teklifle gider. Sonrasında Dağhan’ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ama yaptıkları plan Şirketten gelen bir emrin engeline takılır.

Korkut Leylâ ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü, katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalamaya devam eder. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur, onu Korkut’tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya döner. Leylâ’nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar.

Dağhan ailesinin aldığı önlemleri aşarak soluğu Korkut’un yanında alır. Dağhan’dan alacakları intikam üzerine Korkut ve Kalender anlaşamazlar. Kalender Dağhan konusunda giderek endişelenir. Korkut cenazeden sonra Dağhan’ı bulur ve ona seçim yapması için bir oyun oynar, bu oyun Dağhan’ın intikam duygusunu daha çok harlar. Dağhan Korkut’u öldürmeye çok yaklaşmışken karşısında Şirket’in adamlarını bulur. İstediğini yapmak için Şirket’in verdiği göreve uymak zorundadır.

Bu sırada Ekber, Oya’yı yakınında tutmak için Korkut’un etrafa yaydığı korkudan faydalanır. Ancak Oya da Aydan da bu kez daha temkinlidir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.