Dülgeroğlu: Kaderimde Finike'ye Hizmet Etmek Var

Politika 25.02.2019 - 21:36, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1805+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu: Kaderimde Finike'ye Hizmet Etmek Var

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dülgeroğlu, kaderinde Finike'ye hizmet etmek olduğunu söyledi.
MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nail Dülgeroğlu, sabah saatlerinde Hasyurt ve Turunçova Mahalleleri’nde taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Daha sonra Kum Mahallesi’nde iki site sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu’nu site sakinleri sıcak ve güleryüzle karşıladı. Toplanan kalabalığa konuşma gerçekleştiren Nail Dülgeroğlu, 25 yıl üst üste belediye başkanlığı yaptığını ve kendisinden başka bu sayıya ulaşan birinin olmadığını söyledi. Makam, mevki hevesi olmadığını ifade eden MHP Finike Belediye Başkanı Adayı Nail Dülgeroğlu şöyle konuştu: “Belediye başkanlığım döneminde hiç maaş almadım, yani şöyle almadım. Ayşe teyzenin sobasında kömür yoktu, kömür aldım. Ahmet amca elektrik faturasını ödeyememiş, ödedim. Çocuklarının eğitim masraflarını karşılayamayanlara burs verdim. Başkanlık yaptığım dönemde hakkım olan paralar, boğazımdan geçmedi. Hep ihtiyacı olan insanlara dağıttım. Bu bana babamın vasiyetiydi” dedi. “Kaderimde Finike'ye hizmet etmek var” Finike sevdasıyla ailesini ikinci plana attığını ifade eden Dülgeroğlu, “Kutsal Finike sevdasıyla hanımımı ve ailemi ikinci plana attım. Ben doğduğumdan beri Finike'ye aşığım. Benim kaderimde Finike'ye hizmet etmek var. Allah benim kaderimi böyle yazmış. Bir 5 sene daha Finikeye hizmet için hanımımla gezmeyi, çıkamağımız balayına çıkmayı erteleyerek tekrar Finike'ye hizmet için aday oldum. İnsallah da sizlerin desteğiyle bu kutsal görevi alarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu. Site sakinleri bulundukları alanda hizmet alamadıklarını ve yollarda alt yapı eksikliğinin olduğundan bahsetti. Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçimi kazanması halinde site sakinlerinin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, toplantı sonrası Yuvalı Mahallesi’nde bulunan taziyeye gitti.
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dülgeroğlu, kaderinde Finike'ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nail Dülgeroğlu, sabah saatlerinde Hasyurt ve Turunçova Mahalleleri’nde taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Daha sonra Kum Mahallesi’nde iki site sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu’nu site sakinleri sıcak ve güleryüzle karşıladı.

Toplanan kalabalığa konuşma gerçekleştiren Nail Dülgeroğlu, 25 yıl üst üste belediye başkanlığı yaptığını ve kendisinden başka bu sayıya ulaşan birinin olmadığını söyledi. Makam, mevki hevesi olmadığını ifade eden MHP Finike Belediye Başkanı Adayı Nail Dülgeroğlu şöyle konuştu:

“Belediye başkanlığım döneminde hiç maaş almadım, yani şöyle almadım. Ayşe teyzenin sobasında kömür yoktu, kömür aldım. Ahmet amca elektrik faturasını ödeyememiş, ödedim. Çocuklarının eğitim masraflarını karşılayamayanlara burs verdim. Başkanlık yaptığım dönemde hakkım olan paralar, boğazımdan geçmedi. Hep ihtiyacı olan insanlara dağıttım. Bu bana babamın vasiyetiydi” dedi.

“Kaderimde Finike'ye hizmet etmek var”

Finike sevdasıyla ailesini ikinci plana attığını ifade eden Dülgeroğlu, “Kutsal Finike sevdasıyla hanımımı ve ailemi ikinci plana attım. Ben doğduğumdan beri Finike'ye aşığım. Benim kaderimde Finike'ye hizmet etmek var. Allah benim kaderimi böyle yazmış. Bir 5 sene daha Finikeye hizmet için hanımımla gezmeyi, çıkamağımız balayına çıkmayı erteleyerek tekrar Finike'ye hizmet için aday oldum. İnsallah da sizlerin desteğiyle bu kutsal görevi alarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

Site sakinleri bulundukları alanda hizmet alamadıklarını ve yollarda alt yapı eksikliğinin olduğundan bahsetti. Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçimi kazanması halinde site sakinlerinin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, toplantı sonrası Yuvalı Mahallesi’nde bulunan taziyeye gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.