Kızıl Goncalar 16. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.04.2024 - 19:12, Güncelleme: 28.04.2024 - 19:12 2685 kez okundu.
 

Kızıl Goncalar 16. Bölüm Özeti

Meryem’in hamlesiyle sarsılan tarikatta Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gözaltına alınır.
antalyahabertakip.com - Zeynep de Çocuk İzleme Merkezi’ne yerleştirilmiştir. İhbarcıyı bilmeyen ve Levent’i suçlayan Sadi Hüdayi, gözaltındaki Cüneyd’in sağlığını merak ettiği kadar neler itiraf edeceğinden de şüphe etmektedir. Dergahtaki karışıklığı lehine kullanmak isteyen Affan, Mürşid ile ilgili Sadi Hüdayi’ye çok tehlikeli bir teklifle gelirken Cüneyd dedesiyle görüşmek için onu bulmaya çalışır. Günün sonunda Sadi Hüdayi posta oturmak üzereyken Cüneyd yüzlerce yıllık bir dergah adetini kullanarak amcasına bayrak açacaktır. Levent ise İrfan Bey’in baskılarına rağmen Zeynep’i kurtarmak için Meryem ile karşı karşıya gelecektir.
Meryem’in hamlesiyle sarsılan tarikatta Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gözaltına alınır.

antalyahabertakip.com - Zeynep de Çocuk İzleme Merkezi’ne yerleştirilmiştir. İhbarcıyı bilmeyen ve Levent’i suçlayan Sadi Hüdayi, gözaltındaki Cüneyd’in sağlığını merak ettiği kadar neler itiraf edeceğinden de şüphe etmektedir.

Dergahtaki karışıklığı lehine kullanmak isteyen Affan, Mürşid ile ilgili Sadi Hüdayi’ye çok tehlikeli bir teklifle gelirken Cüneyd dedesiyle görüşmek için onu bulmaya çalışır. Günün sonunda Sadi Hüdayi posta oturmak üzereyken Cüneyd yüzlerce yıllık bir dergah adetini kullanarak amcasına bayrak açacaktır. Levent ise İrfan Bey’in baskılarına rağmen Zeynep’i kurtarmak için Meryem ile karşı karşıya gelecektir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.