Antgiad’dan Açıklama

Asayiş 02.04.2019 - 22:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2613+ kez okundu.
 

Antgiad’dan Açıklama

Yerel seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz. Kazanan tüm belediye başkanlarını kutlar, başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ederiz.
Yerel seçimlerin de geride kalmasıyla birlikte, ülkemizin ihtiyacı ve milletimizin talebi olan yapısal, hukuki ve mali reformların hayata geçirilebilmesi için önümüzde makul bir zaman oluşmuştur. Bu süre içerisinde, biz genç iş insanlarının geleceğe umutla bakmasını sağlayacak, sürdürülebilir küresel rekabetçi katma değer yaratacak fikirlerin yeşermesine imkân tanıyacak ekosistemin yaratılacağına dair inancımız tamdır. Gelişmiş toplumun temeli olan ekonomik kalkınma yerelde başlar. İktisadın tabana yayılması hususunda özellikle yeni seçilen belediye başkanlarına büyük bir misyon düşmektedir. Kendilerinden beklentimiz insan odaklı belediyecilik ilkeleri doğrultusunda şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışı benimsemeleridir. Dijitalleşen dünyada gelecek için tahminler yürütülemez aksine tasarlanır ve yaşanır. Geleceğin tasarımı ise elbette biz gençlerin elindedir. Bu hususta, sosyal, siyasi ve ekonomik alanlarda biz genç iş insanlarına düşen görevlerin de bilincindeyiz. Bu ödev bize 100. Yılını kutlayacağımız bu anlamlı yılda, 19 Mayıs'ları biz gençlere hediye eden ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yerel seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz. Kazanan tüm belediye başkanlarını kutlar, başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ederiz.

Yerel seçimlerin de geride kalmasıyla birlikte, ülkemizin ihtiyacı ve milletimizin talebi olan yapısal, hukuki ve mali reformların hayata geçirilebilmesi için önümüzde makul bir zaman oluşmuştur. Bu süre içerisinde, biz genç iş insanlarının geleceğe umutla bakmasını sağlayacak, sürdürülebilir küresel rekabetçi katma değer yaratacak fikirlerin yeşermesine imkân tanıyacak ekosistemin yaratılacağına dair inancımız tamdır.

Gelişmiş toplumun temeli olan ekonomik kalkınma yerelde başlar. İktisadın tabana yayılması hususunda özellikle yeni seçilen belediye başkanlarına büyük bir misyon düşmektedir. Kendilerinden beklentimiz insan odaklı belediyecilik ilkeleri doğrultusunda şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışı benimsemeleridir.

Dijitalleşen dünyada gelecek için tahminler yürütülemez aksine tasarlanır ve yaşanır. Geleceğin tasarımı ise elbette biz gençlerin elindedir. Bu hususta, sosyal, siyasi ve ekonomik alanlarda biz genç iş insanlarına düşen görevlerin de bilincindeyiz. Bu ödev bize 100. Yılını kutlayacağımız bu anlamlı yılda, 19 Mayıs'ları biz gençlere hediye eden ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.