23 Nisan’da Birlik Vurgusu

Politika 23.04.2019 - 20:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2170+ kez okundu.
 

23 Nisan’da Birlik Vurgusu

TGB Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. TGB’li gençler, Işıklar Atatürk Evi’nin önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada Türkiye’deki milli güçlerin birliği vurgusu öne çıktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı Antalya’da coşkuyla kutlandı. TGB Antalya İl Başkanlığı, Atatürk Evi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şube Başkanı Hikmet Özkaya da katıldı. “ATATÜRK HEPİMİZİN” TGB Antalya İl Başkanı Salih Burak Özkan “99 yıl önce Millet Meclisimizin kuruluşuyla Türk Milleti ve Türk ordusu birleşmiş, emperyalizmin üzerine korkusuzca yürümüştür. Millet Meclisi, Kurtuluş savaşımızı başarıya ulaştıran yegane formüldür” dedi. “Zorlukları ve güçlükleri birlikte göğüsleyeceğimiz bir döneme girmekteyiz” ifadelerini kullanan Özkan, “Türkiye, emperyalizme karşı zafer kazandıkça Atatürk’ü keşfetmekte, Atatürk’ü keşfettikçe birleşmektedir” şeklinde konuştu. Özkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’nin ortak değeri olduğu vurgusunu yaptı. Türk gençliğinin en büyük görevinin, Atatürk’ün gösterdiği hedefte birleşmek olduğunu açıkladı. “İSTİKLAL ATEŞİ İLE 19 MAYIS’TA İSTANBUL’A” TGB’liler 19 Mayıs’ta yapacakları büyük şölene yurttaşları davet etti. Özkan,”Büyük dirilişimizin 100. yılında Türk Gençliğinin yine aynı azim ve kararda olduğunu bütün cihana göstermek görevimizdir” şeklinde konuştu. ”Türkiye Gençlik Birliği olarak, tarihimizden, kahramanlarımızdan ve milletimizden aldığımız güç ve kuvvetle bu 19 Mayıs’ta İstanbul’da büyük bir gençlik yürüyüşü ve şöleni düzenleyeceğiz” diyen Özkan, bütün Antalyalıları, TGB’yle İstanbul’da yürümeye davet etti.
TGB Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. TGB’li gençler, Işıklar Atatürk Evi’nin önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada Türkiye’deki milli güçlerin birliği vurgusu öne çıktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı Antalya’da coşkuyla kutlandı. TGB Antalya İl Başkanlığı, Atatürk Evi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şube Başkanı Hikmet Özkaya da katıldı.

“ATATÜRK HEPİMİZİN”

TGB Antalya İl Başkanı Salih Burak Özkan “99 yıl önce Millet Meclisimizin kuruluşuyla Türk Milleti ve Türk ordusu birleşmiş, emperyalizmin üzerine korkusuzca yürümüştür. Millet Meclisi, Kurtuluş savaşımızı başarıya ulaştıran yegane formüldür” dedi. “Zorlukları ve güçlükleri birlikte göğüsleyeceğimiz bir döneme girmekteyiz” ifadelerini kullanan Özkan, “Türkiye, emperyalizme karşı zafer kazandıkça Atatürk’ü keşfetmekte, Atatürk’ü keşfettikçe birleşmektedir” şeklinde konuştu. Özkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’nin ortak değeri olduğu vurgusunu yaptı. Türk gençliğinin en büyük görevinin, Atatürk’ün gösterdiği hedefte birleşmek olduğunu açıkladı.

“İSTİKLAL ATEŞİ İLE 19 MAYIS’TA İSTANBUL’A”

TGB’liler 19 Mayıs’ta yapacakları büyük şölene yurttaşları davet etti. Özkan,”Büyük dirilişimizin 100. yılında Türk Gençliğinin yine aynı azim ve kararda olduğunu bütün cihana göstermek görevimizdir” şeklinde konuştu. ”Türkiye Gençlik Birliği olarak, tarihimizden, kahramanlarımızdan ve milletimizden aldığımız güç ve kuvvetle bu 19 Mayıs’ta İstanbul’da büyük bir gençlik yürüyüşü ve şöleni düzenleyeceğiz” diyen Özkan, bütün Antalyalıları, TGB’yle İstanbul’da yürümeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.