Başkan Topaloğlu’na Kara Kuşak

Gündem 24.04.2019 - 19:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1936+ kez okundu.
 

Başkan Topaloğlu’na Kara Kuşak

Kemer Aka Spor Kulübü Antrenörü Emre Akar, milli sporcular ile birlikte ziyaret ettiği Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu başarılar diledi ve üstünde ismi yazılı olan kara kuşak hediye etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu,  Kemer Akar Spor Kulübü Antrenörü Emin Akar ile milli sporcuları makamında kabul etti. Emin Akar, Başkan Topaloğlu’na “Hayırlı olsun” dileklerini iletirken, karate kıyafeti ve üzerinde ismi yazılı olan kara kuşak hediye etti. Nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Başkan Necati Topaloğlu, tüm sporculara başarılar diledi.

Kemer Aka Spor Kulübü Antrenörü Emre Akar, milli sporcular ile birlikte ziyaret ettiği Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu başarılar diledi ve üstünde ismi yazılı olan kara kuşak hediye etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu,  Kemer Akar Spor Kulübü Antrenörü Emin Akar ile milli sporcuları makamında kabul etti.

Emin Akar, Başkan Topaloğlu’na “Hayırlı olsun” dileklerini iletirken, karate kıyafeti ve üzerinde ismi yazılı olan kara kuşak hediye etti.

Nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Başkan Necati Topaloğlu, tüm sporculara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.