450 Ziraat Mühendisi Ve Tarım Danışmanına Eğitim Verildi

Asayiş 09.05.2019 - 17:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2808+ kez okundu.
 

450 Ziraat Mühendisi Ve Tarım Danışmanına Eğitim Verildi

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce Serbest çalışan Ziraat Mühendisleri ve Tarım danışmanlarına yönelik olarak başlatılan eğitim hamlesiyle bu yılın ilk dört ayında düzenlenen 5 farklı eğitimde 450 Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanına eğitim verilerek, sertifikalandırıldı. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen  “Ziraat Mühendislerinin üzerine düşen görev büyük. Sağlıklı nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak çalışmaları titizlikle sürdürmek gerekiyor. Bu anlamda günümüzde baş döndürücü bir hızda teknolojide ve bilgide meydana gelen artışlar karşısında çiftçilerimize doğrudan ulaşan serbest Ziraat Mühendisi arkadaşlarımıza da ilimizin ve günümüzün ihtiyaçlarına uygun eğitim programları hazırlayarak tarıma daha iyi hizmet edebilmelerinin önünü açıyoruz. Bugüne kadar bu minvalde 5 değişik ve önemli eğitim programını hayata geçirdik. Eğitimlerin geri dönüşleri çok güzel oldu. Bu sayede kurumumuzla serbest çalışan meslektaşlarımız arasında köprü kurduk. Hem de bilgi ve mevzuatta meydana gelen değişimlerden sahada serbest çalışan meslektaşlarımızı haberdar edip, bilgilendirmiş oluyoruz. Yıl boyunca düzenli periyotlarla bu eğitimlerimizi planladık. Bugüne kadar tamamen ücretsiz olmak üzere Bitkisel ve Hayvansal Üretim Uygulamaları, Tarımsal Üretimde Bitki Beslemenin Önemi, Bitki Sağlığında Entegre Mücadele,  Sera Teknolojileri ve Sektöre Yönelik Kredi Uygulamaları, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım konularında eğitimler düzenledik ve toplamda 450 katılım ile bu eğitimleri gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde sektörün ihtiyaçları ve meslektaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni eğitimlerimiz olacak. Tarımda marka olan Antalya’mızda Müdürlüğümüzce düzenlene bu tip yeni faaliyetlerimizle başka illere de rol model oluyoruz. İlimiz ve ülkemiz için, sürdürülebilir bir tarım için tüm gayretimizle ekibimizle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen eğitimlerde, serbest çalışan Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanlarından oluşan toplam 450 Katılımcıya eğitim verilerek belgelendirildi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce Serbest çalışan Ziraat Mühendisleri ve Tarım danışmanlarına yönelik olarak başlatılan eğitim hamlesiyle bu yılın ilk dört ayında düzenlenen 5 farklı eğitimde 450 Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanına eğitim verilerek, sertifikalandırıldı.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen  “Ziraat Mühendislerinin üzerine düşen görev büyük. Sağlıklı nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak çalışmaları titizlikle sürdürmek gerekiyor. Bu anlamda günümüzde baş döndürücü bir hızda teknolojide ve bilgide meydana gelen artışlar karşısında çiftçilerimize doğrudan ulaşan serbest Ziraat Mühendisi arkadaşlarımıza da ilimizin ve günümüzün ihtiyaçlarına uygun eğitim programları hazırlayarak tarıma daha iyi hizmet edebilmelerinin önünü açıyoruz. Bugüne kadar bu minvalde 5 değişik ve önemli eğitim programını hayata geçirdik. Eğitimlerin geri dönüşleri çok güzel oldu. Bu sayede kurumumuzla serbest çalışan meslektaşlarımız arasında köprü kurduk. Hem de bilgi ve mevzuatta meydana gelen değişimlerden sahada serbest çalışan meslektaşlarımızı haberdar edip, bilgilendirmiş oluyoruz. Yıl boyunca düzenli periyotlarla bu eğitimlerimizi planladık. Bugüne kadar tamamen ücretsiz olmak üzere Bitkisel ve Hayvansal Üretim Uygulamaları, Tarımsal Üretimde Bitki Beslemenin Önemi, Bitki Sağlığında Entegre Mücadele,  Sera Teknolojileri ve Sektöre Yönelik Kredi Uygulamaları, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım konularında eğitimler düzenledik ve toplamda 450 katılım ile bu eğitimleri gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde sektörün ihtiyaçları ve meslektaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni eğitimlerimiz olacak. Tarımda marka olan Antalya’mızda Müdürlüğümüzce düzenlene bu tip yeni faaliyetlerimizle başka illere de rol model oluyoruz. İlimiz ve ülkemiz için, sürdürülebilir bir tarım için tüm gayretimizle ekibimizle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen eğitimlerde, serbest çalışan Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanlarından oluşan toplam 450 Katılımcıya eğitim verilerek belgelendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.