Saadet Antalya Esnaf Taramasında

Politika 11.05.2019 - 20:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2257+ kez okundu.
 

Saadet Antalya Esnaf Taramasında

Saadet Partisi Antalya İl Teşkilatı esnaf taramasına çıktı. Ramazan ayı boyunca Antalya’da esnaf taraması yapacak olan parti, esnaflara mevut durumları ile alakalı bir de anket çalışması yapıyor.
Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ve Siyasi İşler Başkanı İl başkan Yardımcısı Av. Ali Aktaş öncülüğünde gerçekleştirilen proje çalışmasının ilki Cuma günü sanayi bölgesinde gerçekleştirildi. Başkan Düzen, Ramazan ayının bereketi ile esnaf tarama çalışmalarının içerisinde birden fazla fayda sağladıklarını, bu çalışmaya ilçe teşkilatlarını da dahil ederek Ramazan sonuna kadar devam etmeyi planladıklarını söyledi. Esnafın içerisinde bulunduğu durumunu anlatmak içim kelimelerin yeterli gelmeyeceğini söyleyen Saadet İl Başkanı Düzen,  işin daha da kötüsünün mevcut şartlarda en ufak bir iyileşme olmamakla birlikte olumsuz gidişatın her gün artarak devam ettiğini görmek çok daha üzücü bir durum dedi. Düzen, “Esnafımızı ziyaret ediyoruz, dertlerini dinliyoruz. Onlara bu kötü durudan nasıl çıkabileceğimizi soruyor, bizim de parti olarak tekliflerimizi iletiyoruz. Bu çalışmayı Ramazan ayının sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Elimizde anketlerimiz var. Bu anketlerin sonuçlarını Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na sunacağız” şeklinde konuştu. Seçim çalışmasının seçim takvimi belirlendikten sonra yapılan çalışma olmadığını, bunun büyük bir yanılgı olduğunu söyleyen Başkan Düzen, teşkilatların her an seçim varmış gibi çalışma yapması için gayret ettiklerini söyledi. Ramazan Düzen, “Saadet Partisi artık Türkiye’nin en önemli muhalif partisi durumuna gelmiştir. Evet oy oranı belki istediğimiz noktada değildir ama bunun önemli sebepleri vardır. Mevcut sistemde insanlara iki parti dayatılmaktadır. Ve haliyle vatandaşlarımız da bu iki partiden birisini seçmek zorunda kalmaktadırlar. Peki ya bu iki parti de bu ülkenin, vatandaşların sorunlarına çözüm olamıyorsa ne olacak? İşte biz bu sistemi de yenmek için seçimlere daha dört yıllık bir süreç olmasına rağmen çalışmalara başladık. İnsanımıza Saadet Partisini anlatıyoruz. İki yanlıştan birisini seçmek zorunda olmadıklarını ifade ediyoruz. Ve böyle böyle seçime kadar hemşerilerimizi tek tek ziyaret edip ikna edeceğiz. Bunun başka yolu yok” diyerek sözlerini tamamladı.
Saadet Partisi Antalya İl Teşkilatı esnaf taramasına çıktı. Ramazan ayı boyunca Antalya’da esnaf taraması yapacak olan parti, esnaflara mevut durumları ile alakalı bir de anket çalışması yapıyor.

Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ve Siyasi İşler Başkanı İl başkan Yardımcısı Av. Ali Aktaş öncülüğünde gerçekleştirilen proje çalışmasının ilki Cuma günü sanayi bölgesinde gerçekleştirildi. Başkan Düzen, Ramazan ayının bereketi ile esnaf tarama çalışmalarının içerisinde birden fazla fayda sağladıklarını, bu çalışmaya ilçe teşkilatlarını da dahil ederek Ramazan sonuna kadar devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Esnafın içerisinde bulunduğu durumunu anlatmak içim kelimelerin yeterli gelmeyeceğini söyleyen Saadet İl Başkanı Düzen,  işin daha da kötüsünün mevcut şartlarda en ufak bir iyileşme olmamakla birlikte olumsuz gidişatın her gün artarak devam ettiğini görmek çok daha üzücü bir durum dedi. Düzen, “Esnafımızı ziyaret ediyoruz, dertlerini dinliyoruz. Onlara bu kötü durudan nasıl çıkabileceğimizi soruyor, bizim de parti olarak tekliflerimizi iletiyoruz. Bu çalışmayı Ramazan ayının sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Elimizde anketlerimiz var. Bu anketlerin sonuçlarını Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na sunacağız” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmasının seçim takvimi belirlendikten sonra yapılan çalışma olmadığını, bunun büyük bir yanılgı olduğunu söyleyen Başkan Düzen, teşkilatların her an seçim varmış gibi çalışma yapması için gayret ettiklerini söyledi. Ramazan Düzen, “Saadet Partisi artık Türkiye’nin en önemli muhalif partisi durumuna gelmiştir. Evet oy oranı belki istediğimiz noktada değildir ama bunun önemli sebepleri vardır. Mevcut sistemde insanlara iki parti dayatılmaktadır. Ve haliyle vatandaşlarımız da bu iki partiden birisini seçmek zorunda kalmaktadırlar. Peki ya bu iki parti de bu ülkenin, vatandaşların sorunlarına çözüm olamıyorsa ne olacak? İşte biz bu sistemi de yenmek için seçimlere daha dört yıllık bir süreç olmasına rağmen çalışmalara başladık. İnsanımıza Saadet Partisini anlatıyoruz. İki yanlıştan birisini seçmek zorunda olmadıklarını ifade ediyoruz. Ve böyle böyle seçime kadar hemşerilerimizi tek tek ziyaret edip ikna edeceğiz. Bunun başka yolu yok” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.