19 Mayıs Özdilekpark Antalya’ da Coşkuyla Kutlandı

Asayiş 20.05.2019 - 19:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2531+ kez okundu.
 

19 Mayıs Özdilekpark Antalya’ da Coşkuyla Kutlandı

Tarihin dönüm noktalarından biri olan, Atatürk’ ün Samsun’ a çıktığı 19 Mayıs 1919, 100. yılında ÖzdilekPark Antalya’ da coşkuyla kutlandı. Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ÖzdilekPark Antalya düzenlediği bu etkinlikleri misafirlerinin beğenisi sundu. 18 Mayıs tarihinde düzenlenen Rampa Show etkinliğinde bisiklet ile yapılan gösteri ve 19 Mayıs tarihinde düzenlenen Basketbol Show etkinliğinde yapılan akrobatik hareketler izleyenlerin beğenisini kazandı. 18 – 19 Mayıs tarihlerinde ayrıca Mets Karate Spor Okulu öğrencilerinin yaptığı Karate ile Terapi etkinliği ilgi ile izlendi. Bu sporda başarılı olan öğrenciler etkinlik sonunda Türk Bayrağı açarak ve 100. yılı coşku ve alkışlarla kutladılar. ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.  

Tarihin dönüm noktalarından biri olan, Atatürk’ ün Samsun’ a çıktığı 19 Mayıs 1919, 100. yılında ÖzdilekPark Antalya’ da coşkuyla kutlandı. Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ÖzdilekPark Antalya düzenlediği bu etkinlikleri misafirlerinin beğenisi sundu. 18 Mayıs tarihinde düzenlenen Rampa Show etkinliğinde bisiklet ile yapılan gösteri ve 19 Mayıs tarihinde düzenlenen Basketbol Show etkinliğinde yapılan akrobatik hareketler izleyenlerin beğenisini kazandı.

18 – 19 Mayıs tarihlerinde ayrıca Mets Karate Spor Okulu öğrencilerinin yaptığı Karate ile Terapi etkinliği ilgi ile izlendi. Bu sporda başarılı olan öğrenciler etkinlik sonunda Türk Bayrağı açarak ve 100. yılı coşku ve alkışlarla kutladılar.

ÖzdilekPark Antalya misafirlerine farklı etkinlik ve kampanyaları sunmaya devam edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.