Şampiyon Shakhram Giyasov Antalya’yı Salladı

Spor 15.09.2019 - 14:36, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 3080+ kez okundu.
 

Şampiyon Shakhram Giyasov Antalya’yı Salladı

Altın Kemer Sahibi Hafif Sıklet Dünya Boks Şampiyonu Özbek Shakhram Giyasov, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen gecede "Antalya’lılara Boks Gösterisi" yaptı.
Antalya’lıları DJ Chago’nun ışıklar eşliğinde yaptığı müzik şovu ile coştu. Gençlerin sigara ve kötü alışkanlıklarından uzak durmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla tertip edilen gecede Giyasov’un, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosunda sahneye kurulan ringde yaptığı yaptığı maçları ilgiyle izlendi. Dünya Şampiyonu Shakhram Giyasov, Türk kardeşleriyle buluştu Etkinlik Özbekistan Milli Marşı Ve İstiklal Marşının okunması sonrası tribünlere hitap eden şampiyon Giyasov, Antalya’ya ilk defa geldiğini çok beğendiğini ifade ederek, Antalyalı sporseverlerle ve Türk dünyasını temsil eden derneklerin yetkilileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şampiyon Shakhram Giyasov ringde basın mensupları ile yaptığı röportajda, Antalya’da da maç organize edilirse büyük bir şerefle katılacağını ifade etti. 2020 yılında maç organizasyonu planlarının içinde olduğunu açıkladı. Organize edilen gecenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Shakhram Giyasov, ilk olarak Antalya’da tertip ettikleri boks şov etkinliğini birçok ülkede devem ettireceklerini dile getirdi. Gençlere hitabederek, gençlerin belirledikleri hedefe ulaşana kadar mücadele etmesini önerdi. Giyasov, "Hedefimiz uğruna çalışmamız gerekiyor. Sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalıyız." dedi. Geceye katılan spor adamlarına, organizasyona emeği geçenlere, Antalya’da kurulmuş Türk dünyası derneklerinden, Kazakistan ve Avrasya Devletleri Dostluk ve Kültür Derneğinin, Yurdum Türkmeneli Derneğinin, Kırgız Türkleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneğinin, Azerbaycan Halkları Dostluk Derneğinin, Sakha Cumhuriyeti Dostluk Kardeşlik ve Dayanışma Derneğinin, Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliğinin ve Akdeniz Sanat Kültür Bilim Derneğinin yetkililerine şampiyon tarafından plaketler verildi. Daha sonra sahne alan Kırgız sanatçılar, Kırgız ve Özbek dillerinde söyledikleri şarkılarla tribünleri coşturdu. Şampiyon Shakhram Giyasov,  gecenin ilerleyen saatlerinde, etrafını saran izleyicilerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.
Altın Kemer Sahibi Hafif Sıklet Dünya Boks Şampiyonu Özbek Shakhram Giyasov, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen gecede "Antalya’lılara Boks Gösterisi" yaptı.

Antalya’lıları DJ Chago’nun ışıklar eşliğinde yaptığı müzik şovu ile coştu. Gençlerin sigara ve kötü alışkanlıklarından uzak durmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla tertip edilen gecede Giyasov’un, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosunda sahneye kurulan ringde yaptığı yaptığı maçları ilgiyle izlendi.

Dünya Şampiyonu Shakhram Giyasov, Türk kardeşleriyle buluştu

Etkinlik Özbekistan Milli Marşı Ve İstiklal Marşının okunması sonrası tribünlere hitap eden şampiyon Giyasov, Antalya’ya ilk defa geldiğini çok beğendiğini ifade ederek, Antalyalı sporseverlerle ve Türk dünyasını temsil eden derneklerin yetkilileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şampiyon Shakhram Giyasov ringde basın mensupları ile yaptığı röportajda, Antalya’da da maç organize edilirse büyük bir şerefle katılacağını ifade etti. 2020 yılında maç organizasyonu planlarının içinde olduğunu açıkladı.

Organize edilen gecenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Shakhram Giyasov, ilk olarak Antalya’da tertip ettikleri boks şov etkinliğini birçok ülkede devem ettireceklerini dile getirdi. Gençlere hitabederek, gençlerin belirledikleri hedefe ulaşana kadar mücadele etmesini önerdi. Giyasov, "Hedefimiz uğruna çalışmamız gerekiyor. Sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalıyız." dedi.

Geceye katılan spor adamlarına, organizasyona emeği geçenlere, Antalya’da kurulmuş Türk dünyası derneklerinden, Kazakistan ve Avrasya Devletleri Dostluk ve Kültür Derneğinin, Yurdum Türkmeneli Derneğinin, Kırgız Türkleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneğinin, Azerbaycan Halkları Dostluk Derneğinin, Sakha Cumhuriyeti Dostluk Kardeşlik ve Dayanışma Derneğinin, Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliğinin ve Akdeniz Sanat Kültür Bilim Derneğinin yetkililerine şampiyon tarafından plaketler verildi.

Daha sonra sahne alan Kırgız sanatçılar, Kırgız ve Özbek dillerinde söyledikleri şarkılarla tribünleri coşturdu. Şampiyon Shakhram Giyasov,  gecenin ilerleyen saatlerinde, etrafını saran izleyicilerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.