Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Organize Yolsuzluk İddiaları - Özel Haber

Sağlık 22.11.2019 - 11:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3404+ kez okundu.
 

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Organize Yolsuzluk İddiaları - Özel Haber

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Mikrobiyoloji bölümünün Asistan Eğitimi olmadığı halde varmış gibi gösterilerek evrakta sahtekârlık ve hastane zarara uğratılmış
Haber merkezimize gelen ihbarlar ve yaptığımız araştırmalarda, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin her ay sistematik bir şekilde haksız kazanç edinilmesine idare tarafından bilerek isteyerek göz yumulmuş.   TIBBİ MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARININ EĞİTİM VERME YETKİSİ YOK YETKİSİ OLMADIĞI İÇİN ASİSTANLARI DA YOKTUR.   Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Tıbbi Mikrobiyoloji” laboratuvarı Kliniğinin eğitim verebilecek izni olmadığı halde “Eğitici Destekleme Puan Çizelgesi” Formu üzerinden Asistanı olmadığı halde Asistanlara teorik ve pratik 40 saat ders verildiği gösterilmektedir.   Tıbbi Mikrobiyoloji ’nin Asistanı olmadığı halde her ay Dr. Y. Ç.’ye 10 Asistan eğitimi vermiş gibi kişi başı 700, 800 TL ödeme yapıldığı görünmektedir.   Aşağıda yayınlayacağımız evraklarda da organize yolsuzluk ve usulsüzlüklere alenen hastane yönetimi ve idarecileri göz yummuştur.   Bu Usulsüzlük ve Organize Yolsuzluklar için Antalya Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz.   ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE EĞİTİM VEREN KLİNİKLER LİSTESİ   ASİSTAN SAYISI   ASİSTANLARA VERİLEN EĞİTİM TOPLANTI KATILIM FORMU (Eğitim Alan Asistanların Ders Aldıklarına Dair İmzaladıkları Forum)   ASİSTANLARI OLMADIĞI HALDE VARMIŞ GİBİ GÖSTERİLEN ÇİZELGE-1   ASİSTANLARI OLMADIĞI HALDE VARMIŞ GİBİ GÖSTERİLEN ÇİZELGE-2
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Mikrobiyoloji bölümünün Asistan Eğitimi olmadığı halde varmış gibi gösterilerek evrakta sahtekârlık ve hastane zarara uğratılmış

Haber merkezimize gelen ihbarlar ve yaptığımız araştırmalarda, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin her ay sistematik bir şekilde haksız kazanç edinilmesine idare tarafından bilerek isteyerek göz yumulmuş.

 

TIBBİ MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARININ EĞİTİM VERME YETKİSİ YOK YETKİSİ OLMADIĞI İÇİN ASİSTANLARI DA YOKTUR.

 

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Tıbbi Mikrobiyoloji” laboratuvarı Kliniğinin eğitim verebilecek izni olmadığı halde “Eğitici Destekleme Puan Çizelgesi” Formu üzerinden Asistanı olmadığı halde Asistanlara teorik ve pratik 40 saat ders verildiği gösterilmektedir.

 

Tıbbi Mikrobiyoloji ’nin Asistanı olmadığı halde her ay Dr. Y. Ç.’ye 10 Asistan eğitimi vermiş gibi kişi başı 700, 800 TL ödeme yapıldığı görünmektedir.

 

Aşağıda yayınlayacağımız evraklarda da organize yolsuzluk ve usulsüzlüklere alenen hastane yönetimi ve idarecileri göz yummuştur.

 

Bu Usulsüzlük ve Organize Yolsuzluklar için Antalya Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz.

 

ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE EĞİTİM VEREN KLİNİKLER LİSTESİ

 

ASİSTAN SAYISI

 

ASİSTANLARA VERİLEN EĞİTİM TOPLANTI KATILIM FORMU

(Eğitim Alan Asistanların Ders Aldıklarına Dair İmzaladıkları Forum)

 

ASİSTANLARI OLMADIĞI HALDE VARMIŞ GİBİ GÖSTERİLEN ÇİZELGE-1

 

ASİSTANLARI OLMADIĞI HALDE VARMIŞ GİBİ GÖSTERİLEN ÇİZELGE-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.