ES26DER 1. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Asayiş 01.12.2019 - 15:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2905+ kez okundu.
 

ES26DER 1. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) 1. Olağan Genel Kurulunu üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi.
Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) 1. Olağan Genel Kurulunun divan başkanlığına İsmet Aydın, seçildi. ES26DER Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) 1. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Güler, “Genel kurulumuza katılan tüm üye ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte güzel bir yola çıktık ve daha da çoğalarak büyüyeceğimizi düşünüyorum. Memleket meselesinin her kademesinde bizlerin adımları ve izleri olacağına inanıyorum. Ben bu inançla yola çıktım eminim ki burada ki herkeste aynı inançta” diye konuştu. Konuşmanın ardından faaliyet raporu ve mali rapor okunarak onaylandı. Ardından yapılan seçimde yönetim şu isimlerden oluştu; Mehmet Güler, Mehmet Demirci, Tuğçe Petek, Güler Çıldır, Ömer Uysal, Sezgin Aydın, Yücel Bayır.
Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) 1. Olağan Genel Kurulunu üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) 1. Olağan Genel Kurulunun divan başkanlığına İsmet Aydın, seçildi.

ES26DER Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Eskişehir Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Yardımlaşma Derneği (ES26DER) 1. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Güler, “Genel kurulumuza katılan tüm üye ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte güzel bir yola çıktık ve daha da çoğalarak büyüyeceğimizi düşünüyorum. Memleket meselesinin her kademesinde bizlerin adımları ve izleri olacağına inanıyorum. Ben bu inançla yola çıktım eminim ki burada ki herkeste aynı inançta” diye konuştu.

Konuşmanın ardından faaliyet raporu ve mali rapor okunarak onaylandı. Ardından yapılan seçimde yönetim şu isimlerden oluştu; Mehmet Güler, Mehmet Demirci, Tuğçe Petek, Güler Çıldır, Ömer Uysal, Sezgin Aydın, Yücel Bayır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.