23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ekonomi 22.04.2020 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1520+ kez okundu.
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bugün, TBMM kuruluşunun 100. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk geleceğin güçlü Türkiye'sinin inşa edileceği bu yolculukta çocuklara olan inancını göstererek, o günü çocukların bayramı ilan etmiştir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı, yarınlarımız olan, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmalıyız. Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor günlere denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümünü kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum. Antalya SMMM Odası Başkan Emrullah Tayfun Çavdar  

Bugün, TBMM kuruluşunun 100. yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılmasıyla Türkiye yüzünü batıya doğru çevirmiş emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk geleceğin güçlü Türkiye'sinin inşa edileceği bu yolculukta çocuklara olan inancını göstererek, o günü çocukların bayramı ilan etmiştir.

Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı, yarınlarımız olan, çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmalıyız.

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor günlere denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl dönümünü kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.

Antalya SMMM Odası Başkan Emrullah Tayfun Çavdar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.