27’nci Hasyurt Tarım Fuarı Kapılarını Açtı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 09.05.2024 - 19:54, Güncelleme: 09.05.2024 - 19:54 2380 kez okundu.
 

27’nci Hasyurt Tarım Fuarı Kapılarını Açtı

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen ve Türkiye’nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Hasyurt Tarım Fuarı halka kapılarını açtı.
antalyahabertakip.com - Türkiye’de tarımın ilerleyişine yön veren fuar, yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış törenine, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Başkanı Ali Çandır, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. FUAR ALANI GEZİLDİ Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra bünyesinde birçok eğitici ve öğretici ürünlerin bulunduğu fuarda, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Başkanı Ali Çandır, protokol üyeleri ve vatandaşlar stantları birlikte gezdi ve tohum, fide, seracılık hakkında detaylı bilgi aldılar. TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TARIM FUARI Fuar alanında stantları bulunan tohum firmaları, ilaç firmaları ve odaların temsilcileri, Hasyurt Tarım Fuarı’nın Türkiye’nin ilk tarım fuarı olma özelliğiyle tarım alanında çok büyük bir öneme sahip olduğunu, fuarın gerçekleştirildiği konum itibariyle tarımın merkezinde yapıldığını ve ürünlerini, yapılan yenilikleri fuar alanında vatandaşlara yüz yüze ve ilk ağızdan aktarma fırsatı buldukları için fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. EĞİTİCİ PANELLER DÜZENLENİYOR Hasyurt Tarım Fuarı’nda ürünlerin tanıtılmasının yanı sıra ülkenin tarım alanında ileri gelen isimleriyle paneller ve etkinliklerde düzenleniyor. Fuarın ilk gününde Ekonomi Gazetesi tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım’ın moderatörlüğünde ‘Söz Çiftçide’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte yörede biyolojik tarımla, seracılıkla ve hayvancılıkla uğraşan katılımcılardan bilgiler alındı. Etkinlikler 9-10 Mayıs’ta fuar alanı içerisinde kurulan sahnede devam edecek. Ayrıca fuar 9-10 Mayıs tarihlerinde saat 10:00 – 19:00 arası ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
Bu yıl 27’ncisi düzenlenen ve Türkiye’nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Hasyurt Tarım Fuarı halka kapılarını açtı.

antalyahabertakip.com - Türkiye’de tarımın ilerleyişine yön veren fuar, yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış törenine, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Başkanı Ali Çandır, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

FUAR ALANI GEZİLDİ

Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra bünyesinde birçok eğitici ve öğretici ürünlerin bulunduğu fuarda, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Başkanı Ali Çandır, protokol üyeleri ve vatandaşlar stantları birlikte gezdi ve tohum, fide, seracılık hakkında detaylı bilgi aldılar.

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TARIM FUARI

Fuar alanında stantları bulunan tohum firmaları, ilaç firmaları ve odaların temsilcileri, Hasyurt Tarım Fuarı’nın Türkiye’nin ilk tarım fuarı olma özelliğiyle tarım alanında çok büyük bir öneme sahip olduğunu, fuarın gerçekleştirildiği konum itibariyle tarımın merkezinde yapıldığını ve ürünlerini, yapılan yenilikleri fuar alanında vatandaşlara yüz yüze ve ilk ağızdan aktarma fırsatı buldukları için fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

EĞİTİCİ PANELLER DÜZENLENİYOR

Hasyurt Tarım Fuarı’nda ürünlerin tanıtılmasının yanı sıra ülkenin tarım alanında ileri gelen isimleriyle paneller ve etkinliklerde düzenleniyor. Fuarın ilk gününde Ekonomi Gazetesi tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım’ın moderatörlüğünde ‘Söz Çiftçide’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte yörede biyolojik tarımla, seracılıkla ve hayvancılıkla uğraşan katılımcılardan bilgiler alındı. Etkinlikler 9-10 Mayıs’ta fuar alanı içerisinde kurulan sahnede devam edecek. Ayrıca fuar 9-10 Mayıs tarihlerinde saat 10:00 – 19:00 arası ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.