ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Politika 22.04.2020 - 19:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2517+ kez okundu.
 

ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler Güler, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan gününün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan edişinin üzerinden tam 100 yıl geçtiğini hatırlattı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, "Ülkemiz tarihinde çok önemli bir yer tutan, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümünü,  biraz buruk da olsa evlerimizde coşku ve heyecanla 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' olarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920′de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli ve anlamlı günü yurdumuzda ve tüm dünyada, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" diye ifade etti.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler Güler, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan gününün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan edişinin üzerinden tam 100 yıl geçtiğini hatırlattı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, "Ülkemiz tarihinde çok önemli bir yer tutan, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümünü,  biraz buruk da olsa evlerimizde coşku ve heyecanla 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' olarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920′de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli ve anlamlı günü yurdumuzda ve tüm dünyada, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.